Nata odabrala ime za ćerku, Luka se ne slaže

Alo 28.11.2017 19:16
Nata odabrala ime za ćerku, Luka se ne slaže


Muzička zvezda Nataša Bekvalac rešila je da se povuče iz javnosti i uživa u miru porodičnog doma.Naime, atraktivna plavuša nedavno je odlučila da otkaže sve nastupe, kako bi zbog činjenice da je u šestom mesecu trudnoće mogla što više da se odmara. Kako VIP saznaje, trenutno najveća preokupacija muzičke zvezde jeste odabir imena za ćerkicu.

Od izvora bliskog Nataši saznajemo da je suprugu Luki Lazukiću dala predlog da devojčicu nazovu po njenoj baki koju je mnogo volela.

- Nataša je bila veoma vezana za baku Dragicu. Ona je uvek bila tu za nju i savetovala je u svemu. Nata je i danas često spominje, a sada je već čuvena rečenica koju je izgovorila u jednoj emisiji, citirajući svoju baku, koja je rekla: "Lako je biti pošten, kad te niko neće" – kaže izvor za VIP i dodaje:

- Nataši se veoma dopada to ime za ćerku, međutim još nije sigurna da je to pravi izbor. Iako ona voli ta starinska imena, Luka je više za varijantu da njihova ćerkica dobije neko modernije ime. Iako nije imao ništa protiv Natašine ideje, jer je u svemu podržava, ovoga puta je rekao da imaju dovoljno vremena da dobro razmisle – tvrdi naš izvor i dodaje da se ideja oko imena veoma dopala njenim roditeljima, ali da su joj rekli da ne žele da se mešaju u tu odluku.

- Svi su bili oduševljeni kada je Nataša spomenula da razmišlja o tome da ćerkici da ime Dragica, ali su odluku  o tome ipak prepustili Luki i njoj. Neki su komentarisali da je ime možda previše arhaično za današnje vreme, te da bi beba možda trebalo da ima neko modernije, ali nisu želeli preterano da je ubeđuju. Odluka je, naravno, na njoj i Luki, a svakako ima dovoljno vremena dok se ne porodi da razmišlja o tome – kaže naš izvor.

Muzička zvezda već uveliko priprema stan na Dedinju za dolazak bebe, pa je tako i renovirala jednu sobu. Zid je prekrečen u roze boju, a po njemu su urađeni motivi sa cvetovima.

- Sada ima dovoljno vremena da se opusti i da razmišlja samo o dolasku bebe, a kako je mesto previše ne drži, ona voli da bude aktivna i stalno smišlja neke nove ideje. Pored obaveza koje ima u stanu oko sređivanja, ona dosta boravi u Novom Sadu, gde na imanju u Čeneju završava radove oko kuće koje je izgradila – kaže izvor za VIP i dodaje da Bekvalčeva najviše slobodnog vremena provodi sa sestrom Kristinom i njenim sinom dok je Natašina ćerka Hana u školi, a Luka na poslu.

- Ona je oduševljena malim Noom. Nata svima priča kako sestrić liči na nju, i ne odvaja se od njega. Ona jedva čeka da se porodi i da imaju dve bebe u kući. Kristina joj često govori kako je mali Noa preslikana tetka i da se nada da će Natašina devojčica ličiti na nju – kaže izvor za VIP.

Podsećanja radi, pevačica je trebalo da se porodi u Beču, a kako je "Alo!" ekskluzivno pisao, ona je rešila da otkaže zakazani termin u Austriji i drugo dete rodi u klinici "Narodni front", gde se i prvi put porodila.

Značenje imena Dragica

Ima Dragica izvedeno je od reči "draga". Ono je zastupljeno od davnina u našem narodu. Ostala značenja ovog imena su: vesela, aktivna, kreativna, moderna, prijatna...


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak