Monstruma razdvojili od Zorana Marjanovića

Alo 26.11.2017 15:18
Monstruma razdvojili od Zorana Marjanovića


Zoran Marjanović (39), koji se više od dva meseca nalazi u pritvoru u Centralnom zatvoru zbog sumnje da je 2. aprila 2016. godine na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu Jelenu Krsmanović Marjanović (33), ne deli više ćeliju sa monstrumom iz Rakovice Markom Nikolićem (43).Kako saznajemo, Marjanović je premešten u drugu ćeliju i sada deli prostor sa trojicom muškaraca, koji su osumnjičeni za krađe.

- Zoran je od 16. septembra bio u ćeliji sa Markom Nikolićem, koji je nedavno optužen za teško ubistvo bivše nevenčane supruge Maje Đorđević (38) i njihovog četvorogodišnjeg sina Mihaila. Sa njima su bila još dvojica pritvorenika, nepoznatih javnosti. Međutim, odlučeno je da se Marjanović izmesti iz te ćelije - kaže naš izvor upućen u slučaj.

Prema njegovim rečima, to što je Zoran premešten u drugu ćeliju nije ništa čudno jer je to uobičajena procedura u Centralnom zatvoru.

- Cilj je da se izbegnu eventualne svađe i sukobi među pritvorenicima, pa se oni s vremena na vreme premeštaju u druge ćelije. To je bio i razlog Zoranovog premeštaja. Iako se on lepo slagao sa Nikolićem i drugim cimerima, normalno su komunicirali i išli u šetnje, odlučeno je da im se promene zatvorski drugovi kako bi se predupredile eventualne nesuglasice, ali i stvaranje takozvanih zatvorskih klanova - kaže naš izvor i dodaje da se Marjanović za sada dobro uklopio sa novim cimerima.

- U pitanju su trojica muškaraca, koji su pod istragom zbog sitnijih prestupa. Oni se terete za krađe. Zoran je i sa njim uspostavio korektnu komunikaciju i za sada nema nikakvih problema. Zoran se zaista ponaša u skladu sa svim pravilima, nema nikakve prohteve i zahteve, ne pravi probleme i nije kavgadžija. Zbog toga se očekuje da će se i sa novim cimerima odlično slagati - objašnjava izvor.

Inače, kako saznajemo, Zorana redovno posećuju advokati, koji ga obevaštavaju o toku istrage i daljim planovima odbrane.

- Sin Uroš i otac Vladimir poslednji put su posetili Zorana na krsnu slavu Đurđic, a pre toga u poseti mu je bila i ćerka Jana. Njihov susret bio je izuzetno emotivan, a Zoran stalno priča o Jani i o tome kako mu nedostaje - kaže sagovornik.

Zoran: Nevin sam

Zoran Marjanović uhapšen je 15. septembra u svojoj kući u Borči, samo dan nakon što je napustio rijaliti šou „Zadruga”. Protiv njega je pokrenuta istraga za teško ubistvo supruge Jelene i on je za sada jedini osumnjičeni. - Zoran sve vreme negira umešanost u ubistvo. I dalje se drži priče da je tog 2. aprila otišao na nasip sa Jelenom i njihovom ćerkom Janom da bi Jelena džogirala. Prema njegovim rečima, Jelena mu se u jednom trenutku izgubila iz vida i on više nije mogao da je nađe, pa je organizovao potragu misleći da ju je neko oteo. Međutim, Jelena nije bila žrtva otmice, već je njeno telo nađeno sutradan u kanalu na tom istom nasipu - podsetio je naš sagovornik.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak