Skandal u sudnici: Sudija je zbog Cece stiskao panik taster

Mondo 25.11.2017 00:15
Skandal u sudnici: Sudija je zbog Cece stiskao panik taster


Propao pokušaj sudije da pomiri pevačice Jelenu Karleušu i Svetlanu Cecu Ražnatović. Pevačice Jelena Karleuša i Svetlana Ražnatović Ceca nastavljaju sudsku bitku!Danas su se, po prvi put, po tužbi Cece Ražnatović u Prvom osnovnom sudu u Beogradu oči u oči srele tužena i tužilja

Ceca i JK, koje "ratuju" već godinama, suočile su se u petak u podne na Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu.

Iz sudnice u kojoj su pevačice bile bez advokata čula se vika, potom i uvrede.

Izbio haos i čuli su se povici: "Sram te bilo" i "Nemoj samo ti da mi pričaš o poštenju"...

Nakon toga je policajac ušao unutra i opomenuo zavađene pevačice, koje su se malo smirile.

Po izlasku iz suda Ceca ništa nije komentarisala, po nalogu sudije, kao i Jelena Karleuša koja je ipak uspela da kaže da povici "ti ćeš da pričaš o poštenju" i "ućuti" nisu njeno delo.

"Šta ste vi čuli - verovatno niste čuli iz mojih usta. Ja sam neko ko se kulturno ponaša, pogotovo pred sudom. Poštujem sud. Ne koristim takav, uličarski rečnik u sudnici. Koga ste vi čuli, ja ne znam, mene niste!", rekla je Jelena, da bi par sati nakon suđenja ipak rešila da još nešto doda objavom na Twitteru:

"Kao što su mediji već objavili, zbog verbalne agresije Svetlane Ražnatović, sudija je bio prinuđen da stisne panik taster i pozove obezbeđenje. Neću iznositi detalje sa pokušaja medijacije (mirenja) jer je sudija tako želeo", napisala je JK na Twitteru.

"Diva" (Karleuša) i "Srpska majka" (Ceca) su se prvi put srele na sudu 2012. godine, dve godine pošto je Jelena Karleuša na svom Facebook profilu napisala otvoreno pismo, u kojem je iznela uvrede na račun Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića-Arkana.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak