Skandal u sudnici: Karleuša i Ceca se srele na suđenju, policija intervenisala

Blic 24.11.2017 13:51
Skandal u sudnici: Karleuša i Ceca se srele na suđenju, policija intervenisala


Danas su se, po prvi put, po tužbi Cece Ražnatović u Prvom osnovnom sudu u Beogradu oči u oči srele tužena i tužilja.Pevačice Jelena Karleuša i Svetlana Ražnatović Ceca nastavljaju sudsku bitku!

Ceca i JK, koje "ratuju" već godinama, suočile su se u petak u podne na Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu.

"Telegraf" prenosi da je u Prvom osnovnom sudu pokušana medijacija, odnosno mirno izglađivanje problema između zavađenih strana, i da su pevačice bez advokata ušle kod sudije kako bi porazgovarale.

Međutim, uskoro se čulo vikanje - "nemoj ti meni o poštenju", "sram te bilo"...

Pevačice su, prenosi taj portal, opomenute i strasti su se smirile.

"Diva" (Karleuša) i "Srpska majka" (Ceca) su se prvi put srele na sudu 2012. godine, dve godine pošto je Jelena Karleuša na svom Facebook profilu napisala otvoreno pismo, u kojem je iznela uvrede na račun Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića-Arkana. Početkom ove godine je objavljeno da je Ceca konačno dobila JK na sudu i da će ova morati da plati 200.000 dinara, što je Karleuša prokomentarisala objavom na Twitteru da će od nje moći da dobije "samo k....".

Nova tužba usledila je nakon Jelenine objave na Twitteru, u kojoj je upotrebila istu reč - napisala je da je folk diva "glupa k'o ku*ac". Međutim, nije poznato da li je medijacija pokušana u tom slučaju, ili je reč o drugoj tužbi.

"Nikada se nisam bavila medijskim prepucavanjima. Nikada nisam odgovarala na uvrede i klevete Jelene Karleuše, zbog koje smo godinama trpeli moja porodica i ja. Ovog puta, rešila sam da presavijem tabak i da u ovakvoj ustanovi, koja za to i služi, rešim problem", izjasnila se Ceca svojevremeno.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak