Tajna predbračnog ugovora Ane i Raste: Reper zaštitio kuću i pare

Alo 22.11.2017 22:21
Tajna predbračnog ugovora Ane i Raste: Reper zaštitio kuću i pare


Ana Nikolić i Rasta se pre venčanja dogovorili da, ukoliko dođe do razvoda, imovinu neće deliti, pa su se lako dogovorili o razlazuPre nego što su u avgustu prošle godine postali muž i žena, Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta dobro su osigurali svoje bogatstvo.

Pevačica i reper, saznajemo, potpisali su predbračni ugovor, u kojem jasno stoji šta je ko od pokretne i nepokretne imovine uneo u brak, kao i kako će deliti imovinu koju su zajedno stekli. S obzirom na to da su njih dvoje bili venčani nešto više od godinu dana, nisu ni imali priliku da nešto zajedno stvore, pa su se o imovini prilikom nedavnog razvoda lako i dogovorili.

- Jeste da su se venčali na brzinu, ali nisu ništa prepustili slučaju, već su potpisali predbračni ugovor. To ih je za njihovo dobro posavetovao advokat. On im je rekao da je za mir u kući najbolje da potpišu dokument koji im garantuje da jedno od drugog neće potraživati imovinu koja nije zajednička, dakle onu koju su imali pre građanskog sklapanja braka - priča izvor blizak pevačici.

On kaže da je Đurić vilu u Velikom Mokrom Lugu počeo da gradi pre braka s pevačicom i da je zato njemu i ostala nakon razvoda.

- Rasta je oduvek želeo da ima kuću van grada, pa je plac kupio pre nego što se oženio Anom. Ubrzo je počeo da gradi kuću i dogovor je bio da zajedno žive u njoj. Budući da su se razveli, to je propalo. Inače, Rasta je posvećen otac i misli na budućnost ćerke Tare, pa će u kući ceo sprat biti njoj podređen. Tu će preseliti i studio - kaže izvor.

Ana i Rasta lako su se i usaglasili o starateljstvu nad četvoromesečnom ćerkom Tarom i o alimentaciji, koja će, na reperov predlog, mesečno iznositi 2.000 evra.

- Rasta svaki dan viđa dete. Dok je Ana u teretani, on i Tara su kod njegovih roditelja - završava izvor. 

I advokat Borivoje Borović, koji je zastupao Nikolićevu, rekao je za medije da u karijeri nije imao slučaj ovako civilizovanog razvoda.

- To je bio najbolji i najkulturniji razvod s kojim sam se susreo u karijeri. Razgovor je trajao desetak minuta, a posle dva dana oboje su potpisali sporazumni razvod - objasnio je Borović.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s reperom, ali on nije odgovarao na naše pozive. S druge strane, Ana nije bili dostupna za komentar.

Ostao simbol ljubavi: Rasta i dalje nosi burmu

Rasta i Ana zvanično su razvedeni, ali reper i dalje nosi burmu. On je prošle subote nastupao u Nemačkoj, pa se pred poletanje iz Beograda fotografisao na samom ulazu u avion. Na slici se jasno vidi burma na reperovoj desnoj ruci. S druge strane, Ana je venčani prsten skinula, dok zajedničke fotografije s Rastom i dalje stoje na njenom Instagram profilu.

Ko je sve potpisao predbračni ugovor: Vole se, ali da se zna šta je čije

U Srbiji je potpisivanje predbračnog ugovora javno obelodanila samo Suzana Mančić. Ona je rekla da od Simona Ocomokosa, za kojeg će se udati, neće uzeti ni evro. Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić sedam dana pred pred svadbu potpisali su ugovor o podeli lične imovine. Košarkaš je osigurao ono što je stekao do braka, a ne i ono što će zaraditi u braku. Slično je postupio i direktor Pionirskog grada Ljuba Jovanović, koji je pre venčanja s Natašom Bekvalac potpisao izjavu da u slučaju kraha braka njoj ostane sve što je unela u brak, ali i da se odriče svega što zajedno steknu kao i da sve ono što on zaradi u braku dele napola. I Ana Ivanović potpisala je predbračni ugovor sa Švajnštajgerom.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak