Krila je stomak sve do sada: Gven Stefani trudna u petoj deceniji

Puls 17.11.2017 23:22
Krila je stomak sve do sada: Gven Stefani trudna u petoj deceniji


Američka pevačica Gven Stefani (48) ponovo je u drugom stanju i čeka bebu sa pevačem kantri muzike Blejkom Šeltonom.Iako su se do sada više puta pojavljivale lažne vesti o njenoj trudnoći, najnovije fotografije definitivno dokazuju da je Gven Stefani trudna. 

Nekadašnja članica grupe "No Daut" više odećom ne može da sakrije svoj stomak, te je kostim koji je nosila za Noć veštica otkrio da je pevačica u drugom stanju.

Prema pisanju stranih medija, 49-godišnja pevačica se podvrgla veštačkoj oplodnji “in vitro” oplodnji koja se pokazala veoma uspešnom. 

Prijatelji para tvde da su Blejk i Gven presrećni, te da se raduju novom članu koji će dodatno osvežiti njihovu vezu. 

Težak i bolan razvod definitivno je iza pevačice Gven Stefani koja je započela novo poglavlje u životu.

Naime, nakon što je bivši suprug Gavin Rosdejl, prevario sa dadiljom, ona je započela vezu sa kantri pevačem Blejkom Šeltonom.

– Gavin je insinuirao da sam se spetljala sa Blejkom dok sam još bila u braku. Zapravo, on je mene dve godine varao sa dadiljom naša tri sina – izjavila je Gven nakon što je stavila tačku na brak dug 14 godina.

Gven je sa bivšim suprugom, rokerom Gavinom Rosdejlom provela 14 godina, a iz braka sa njim ima tri sina Kingstona (11), Zumu (9) i Apola (3).

Šelton iza sebe ima dva propala braka bez dece. Kaže da je ludo zaljubljen u Gven i svaka pesma koju napiše je posvećena njoj.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak