Filip Krajinović o ljubavi sa Ninom: Ne obazirem se na tuđe komentare

Puls 17.11.2017 23:06
Filip Krajinović o ljubavi sa Ninom: Ne obazirem se na tuđe komentare


Filip Krajinović za 'Blic puls' priča da svaki slobodan trenutak koristi kako bi uživao sa voditeljkom, otkriva kako je prevazišao zdravstvene probleme i šta tata Stjepan i mama Vera kažu što je snajka starija šest godina i ima brak iza sebe.Teniser Filip Krajinović ulaskom u finale mastersa u Parizu ne samo da je ponosnim učinio sebe i svoju porodicu već i celu Srbiju. Iako ovaj dvadesetšestogodišnjak o emitovnom životu nije pričao nikada, čak ni kada smo ga uslikali sa voditeljkom Ninom Radulović za doček Nove godine, on je nakon pobede u polufinalu na kameri napisao “hvala, Nina”.

Po gradskim kuloarima mogu se čuti oprečne priče od toga da mu roditelji zameraju što je u vezi sa šest godina starijom ženom koja iza sebe ima brak i dete do toga da on planira da je veri i da su počeli zajednički život. Jedno je sigurno, konačno su u javnosti počeli da se pojavljuju zajedno iako zvanično nikada vezu nisu priznali. Zato smo odlučili da o svemu popričamo sa glavnim akterom.

Kao što smo očekivali, Filip je bio štur na rečima na spominjanje Nine, ali nam je otkrio da ne sluša gradska ogovaranja i da većina stvari o kojima se polemiše nije tačna.

- Ne obazirem se na tuđe komentare. Moji roditelji su srećni, ponosni na mene, i podržavaju vezu s Ninom - kaže teniser koji smatra da je još rano da uplovi u bračne vode.

- Emotivna podrška mi je veoma bitna i mogu reći da je u tome Nina uspela. Velika mi je podrška. Dosta vremena provodim na treningu, a o braku još uvek ne želim da pričam. Nisu tačne priče da Nina i ja živimo zajedno - tvrdi Filip koji živi u stanu koji mu je poklonio Novak Đoković, dok se Radulovićeva nedavno častila nekretninom.

Krajinović je zahvalan svojoj devojci što ima razumevanja za njegov tempo života, koji je prilično ustaljen i prilagođen treninzima.

- Veći deo dana provodim na treningu, malo imam slobodnog vremena. Postoji ustaljena rutina svakog dana, a to je rano ustajanje i odlazak na trening. Ostatak dana prilagođavam potrebama takođe vezanim za trening. Ono malo slobodnog vremena što mi ostane provodim s prijateljima, ali najviše s devojkom.

Filip ne krije da ga još uvek drži euforija nakon osvojenog 33. mesta na ATP listi.

- Bila je to jako emotivna nedelja za mene, nisam očekivao da ću napraviti takav bum na tako velikom turniru.

Sav trud i odricanje su se konačno isplatili, sigurno da ću i sledeće godine imati još takvih uspeha, kao i da ću imati veću motivaciju - kroz osmeh kaže Kajinović koji je uz najbliže proslavio uspeh.

- Imam uzak krug prijatelja koji su uvek bili uz mene, ne samo u ovakvim trenucima već i kada je bilo teško.

Drago mi je što sam uspeo da usrećim porodicu, koja je uvek verovala u mene.

Zbog povreda i raznih nesrećnih okolnosti Filip je kroz karijeru imao dosta teških trenutaka, ali ga to nije obeshrabrilo da nastavi dalje.

- Bilo je dosta teških trenutaka. U juniorskoj karijeri imao sam ozbiljnu operaciju ramena, a nakon toga sam ušao u prvih 100. Kad sam morao da rešim problem desne ruke, ručnog zgloba, pao sam na rang-listi. Ove godine sam bio 90. na ATP listi. Gledao sam druge kako napreduju, bilo mi je mnogo teško jer sam znao da mogu da dam maksimum, a da me problemi sa zglobom sprečavaju u tome - završava Filip svoju priču koja se završila srećno jer je bez obzira na stege uspeo da trijumfuje.

Osim što mu je krenulo na poslovnom planu, Krajinović je očigledno srećan i na privatnom. Njihova veza od početka je bila obavijena velom tajne jer su uhvaćeni zajedno samo mesec dana nakon što se ona razvela od glumca Branislava Lečića. Mnogi su tada bili šokirani odlukom voditeljke da oca svog deteta koji je više od tri decenije stariji od nje zameni Filipom koji je mlađi od nje.

- Njihovu ljubav u tom trenutku nisu podržali ni Ninini prijatelji, ali još manje Filipovi. Voditeljki su svi savetovali da ne srlja i ne leči tugu od razvoda sa nekim ko je mlađi jer je ona mnogo zrelija. S druge strane, Filipovi prijatelji i porodica su mislili da je ona samo njegova prolazna avantura, ali kada su shvatili da to traje, savetovali su mu da je ostavi. U međuvremenu svi su se pomirili s njihovom odlukom iako i dalje smatraju da nisu jedno za drugo - kaže naš izvor blizak voditeljki.

Nina ga je upoznala sina sa Filipom

Iz braka sa Branislavom Lečićem Nina ima sedmogodišnjeg sina Lava, kog je, kako saznajemo, upoznala s Filipom.

- Nina je tokom leta upoznala Krajinovića i svog naslednika, ali mu, koliko je nama poznato, nije rekla da je to mamin emotivni partner. Iako je Nina vrlo otvorena sa sinom i među njima nema tajni, ona nije htela dodatno da ga opterećuje informacijama da ima dečka. Nije bila sigurna kako će on to prihvatiti jer je vezan za Leku, a i u tom trenutku nije bilo prošlo mnogo od razvoda koji je svakako na Lava uticao. Mališan svakako upoznaje mnogo Nininih drugarica i drugara, pa mu novi ljudi u životu nisu ništa neobično - kaže naš izvor blizak voditeljki.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak