Filip Krajinović: Bez Nine bih bio izgubljen

Puls 14.11.2017 22:57
Filip Krajinović: Bez Nine bih bio izgubljen


Filip Krajinović i Nina Radulović su mesecima krili svoju romansu od medija, budući da je voditeljka u tom periodu tek stavila tačku na brak sa Branislavom Lečićem.



Veza Nine Radulović i Filipa Krajinovića je već u prvim mesecima bila tema velikog interesovanja medija, budući da se voditeljka tek razvela od Branislava Lečića, tako da ona i teniser nisu mnogo u javnosti govorili o ljubavi koju osećaju.

Ipak, Filip je sada rešio da ispravi to i iskazao je najveći omaž svojoj dragoj, prilikom intervjua za "Gloriju", pričajući o konferenciji za štampu koja je organizovana povodom njegovog trijumfa na Mastersu u Parizu.

- Na konferenciji smo se pojavili i Nina i ja jer je važno i to da par bude zajedno u ključnim životnim momentima, kao što je ovaj za mene. Žena je stub veze i najveći oslonac muškarcu. Bež ženske podrške muškarac je izgubljen, a sa njom on postaje centrirano biće koje samo napreduje. Nina i ja se oko ove teme potpuno slažemo - istakao je Krajinović.

Nakon što su otvoreno svima priznali koliko se vole, teniser se osvrće na ceo taj period rečima:

Nina Radulović i Filip Krajinović
Nina Radulović i Filip Krajinović 

- Nina je ušla u moj život baš u periodu kada mi je bilo prilično teško i kada je put do pozicija gde se nalazim danas delovao nedostižno. Sreli smo se u veoma delikatnom momentu i kada je njen život u pitanju, tako da je naša privatnost dosta trpela. Međutim, ono što mi se uvek dopadalo kod nje jeste to što je strpljiva i razumna, pa me je u ključnim momentima dobro savetovala - ispričao je Filip za "Gloriju" i podvukao da ih upravo te neke razlike čine savršenim spojem.

- Ne razume se u tenis, ali je spremna da uči i veoma je zainteresovana, tako da je njen laički način da objasni i rastumači neke situacije u toku meča nisu za zanemarivanje sa stanovišta strategije i psihološke igre na kojima se velikim delom zasniva tenis. Pri tome, iako nisam iz Beograda, ispostavilo se da imamo mnogo zajedničkih prijatelja, pa se veoma lepo družimo, izlazimo, razgovaramo. Od Nine svašta može da se nauči - zaključio je sa osmehom Krajinović.


Izvor



Dodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak