Euforija zbog Bitkoin keša, vredi 40 milijardi $

Mondo 14.11.2017 07:11
Euforija zbog Bitkoin keša, vredi 40 milijardi $


Neki korisnici su euforični, a neki još uvek skeptični i zbunjeni novom verzijom kriptovalute, koja je dostigla rekordnu vrednost.Nakon „cepanja“ bitkoin valute na Bitkoin i Bitkoin keš, o čemu detaljno možete da čitate na linku, došlo je do rekordne vrednosti Bitkoin keš kriptovalute od 800 dolara po jedinici, da bi u jednom trenutku dostigao čak 2.500. U trenutku pisanja teksta

Bitkoin keš izaziva sumnju onih koji veruju u Bitkoin, ali i istovremeno izaziva „pad“ Bitkoin valute što se vrednosti tiče. Takođe, Bitkoin keš gubi svoju vrednost češće nego Bitkoin, ali se oni koji veruju u njega nadaju da je on jedina Bitkoin budućnost.

Bitkoin keš je trenutno druga najvrednija kriptovaluta na tržištu, čija je procenjena vrednost oko 40 milijardi dolara i pretekao je Etereum kriptovalutu.

Forbes piše da su očekivanja tržišta bila da će Etereum u nekom trenutku sustići ili čak prestići ili makar oboriti Bitkoin valutu, ali se desilo upravo obrnuto - nova vrsta Bitkoin kriptovalute, Bitkoin keš, pretekao je Etereum.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak