Šta je Prisila uzela Elvisu: Brakorazvodni dokumenti otkrili šokantne tajne

Stil magazin 14.11.2017 00:41
Šta je Prisila uzela Elvisu: Brakorazvodni dokumenti otkrili šokantne tajne


Dokumenti iz brakorazvodne parnice legendarnog pevača Elvisa Prisija i Prisile Prisli uskoro će biti stavljeni na aukciju u Velikoj Britaniji, a otkrivaju neke do sada nepoznate detaljeLegendarni pevač Elvis Prisli lako se dogovorio oko raspodele imovine s bivšom suprugom Prisilom.Dokumenti iz brakorazvodne parnice legendarnog pevača Elvisa Prisija i Prisile Prisli uskoro će biti stavljeni na aukciju u Velikoj Britaniji, a otkrivaju neke do sada nepoznate detalje. Njih dvoje su se razveli 15. avgusta 1972. godine, a dokumenti sadrže 12 stranica s fascinantnim detaljima koji otkrivaju na koji su način podelili imovinu s ciljem izbegavanja dodatnog stresa.

"Par se venčao 1. maja 1967. u Las Vegasu. Nesrećne okolnosti i nepremostive razlike prisilile su ih na odvojeni život još 2. februara 1972. godine, zbog čega su se i odlučili na razvod", stoji u dokumentima koje su oboje potpisali.

Prisila je tada dobila Elvisov čuveni Mercedes Benz, Kadilak Eldorado i motor Harli Dejvison, kao i 100 hiljada američkih dolara. Osim toga dobila je polovinu iznosa od prodaje njihove tri kuće na Beverli Hilsu, Los Anđelesu i Palm Springsu. Podsetimo, par je u braku dobio ćerku Lisu Mari, 1. februara 1968. godine, piše Daily Mail. 
 
  

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak