Momirov otac progovorio o vezi njegovog sina i Rade Manojlović

Alo 13.11.2017 23:23
Momirov otac progovorio o vezi njegovog sina i Rade Manojlović


Velika prašina u domaćoj javnosti digla se nakon susreta pevačice Rade Manojlović i njenog bivšeg dečka Momira Gajića na beogradskom aerodromu, a sada se oglasio i njegov tata.Ponovo se podgrejao sukob između pevačice i Momirove sestre Tijane, koja je u tom trenutku bila sa bratom.

Rada je priznala pred kamerama da ju je Momirova sestra napala da ponovo želi medijsku pažnju preko njih i da je namerno dovela novinarske ekipe da je usnime sa njima.

Revoltirana Rada je potom otkrila da su Momir i ona raskinuli zbog njegove sestre.

- Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava - otkrila je Rada za domaće medije nedavno, ali je "Blic puls" proverio njene navode sa članovima Momirove porodice.

- Ne bih komentarisala izjave te osobe i davala joj tako na značaju - bilo je sve što je rekla Tijana.

Momčilo Gajić, Momirov otac, je rekao da su Radu dok je bila sa njegovim sinom on i supruga gledali kao svoju ćerku. On nije želeo da okrivi svoju biološku naslednicu za raskid.

- Nije baš tako. Sestra nikada neće da bude protiv brata. Kakav je njegov emotivni izbor, takav je. Rekao nam je Momir da su sreli Radu na aerodromu, ali ne i da je bilo konflikta nje i naše ćerke kao što se piše - rekao je Momirov tata i dodao:

- Zašto bi Tijani ili bilo kome od nas smetalo što je Rada folk pevačica i što je sa sela? Taman posla. Devojka je bila na mestu. Ona je bila korektna. Prava devojka, domaća, naša. Kulturna, fina, bez ijedne ružne reči upućene nama. Sve najbolje o Radi mislim - izjavio je Momčilo za „Blic puls“ i dodao:

- Nismo se mi uplitali u njihov odnos, ali bilo je sve kako treba. O Radi sve najbolje mislimo. Rado smo je viđali. Nikada nam ništa nažao nije učinila - ostao je pri svome gospodin Gajić.

Iako neki kažu da su Rada i Momir bili idealan par i da joj je Momir bolje pristajao od sadašnjeg dečka Harisa, Momirov tata diplomatski odgovara.

- Ona je ta koja bira, ne mi. Ako je ona izabrala Harisa, a ne mog sina, neka im je sa srećom. Neka su i Rada i Momir živi i zdravi i srećni sa svojim partnerima i neka imaju što više dece - poručio ljubazan Momirov tata i dodao da je veoma zadovoljan Momirovom sadašnjom izabranicom Nevenom i da je srećan što imaju dete, koje su nedavno i krstili.

Kao što Momirov tata lepo priča o Radi, tako i je i ona nedavno o njemu:

- Stvarno, njegova porodica, majka i otac su bili prema meni izuzetno srdačni, uvek su me posmatrali kao svoje dete. Za njih veliki pozdrav, oni su divni ljudi! Sad, normalno, svuda postoji ona zaova. Kako se u narodu kaže, zaova ili zlaova?!


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak