Sajam pčelarstva u petak i subotu u Novom Sadu, ulaz besplatan

RTS 10.11.2017 00:51
Sajam pčelarstva u petak i subotu u Novom Sadu, ulaz besplatan


Pčelarski sajam Dunavskog regiona, prvi po redu, održaće se u petak, 10. i subotu, 11. novembra u Novom Sadu.Na Novosadskom sajmu će se okupiti svi značajni predstavnici opreme za pčelarstvo, ambalažu, med. U ponudi će biti i proizvodi na bazi meda i kozmetički preparati.
 
Prodajna izložba na kojoj će biti ponuđena oprema i repromaterijal za pčelarstvo, ambalaža, med, pčelinji proizvodi i kozmetički preparati biće u Hali "Master". Tu će se naći košnice, satne osnove, dimilice, vrcaljke i oprema za vrcanje meda, sredstva za prehranu i zaštitu pčela, lekovi i stimulativna sredstva, ambalaža, medonosne biljke...
 
Prvi sajam pčelarstva Dunavskog regiona, biće mesto razgovora o aktuelnim temama u pčelarskoj proizvodnji, na kojima će učestvovati predstavnici republičkih i pokrajinskih institucija, Saveza pčelarskih organizacija Srbije, kao i eksperti iz inostranstva.
 
Pored izlagačkog segmenta u Hali "Master", u Kongresnom centru će biti priređene tribine i predavanja. U petak, 10. novembra od 16 časova održaće se tribina za građane sa temom "Pravilna upotreba meda i kvalitet meda".
 
Radno vreme sajma je od 9 do 19 časova, a ulaz je besplatan.
 
Svečano otvaranje je u petak, od 10 časova u Hali "Master".

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak