Sahranjen čovek koga je pregazio Toni Cetinski

Blic 09.11.2017 23:38
Sahranjen čovek koga je pregazio Toni Cetinski


Na rovinjskom groblju, u krugu bliskih prijatelja i rodbine danas je sahranjen Ibrahim Kevljanin (62) na kojeg je protekle sedmice “mercedesom”naleteo Toni Cetinski.Brojni Rovinjci, došli su se oprostiti od "Brace", kako su ga svi od milja zvali. Članovi porodice nisu bili raspoloženi za davanje izjava.

- Nemojte, molim vas. Dosta nam je svega ovoga, preteško je. Sin mi je od šoka završio u bolnici jer ima slabo srce - kazala je bivša Ibrahimova supruga.

Poznanik Suad Salkić rekao je da je sin Adis planirao doći na sahranu, te da je vozom krenuo iz Austrije za Hrvatsku.

- Negde kod Villacha u sredu mu je naglo pozlilo. Došla je Hitna pomoć i odveli su ga u bolnicu. On ima jako slabo srce - kazao je Salkić. Navodno će doći u Hrvatsku čim mu to lekari dopuste.

- Nikome još nije jasno šta se dogodilo. Je li Braco ležao na cesti ili nije, još ne znamo. Samo mi nije jasno kako se može ne videti osoba da leži na cesti. Pa mačku vidiš, a kamo li čoveka - komentarisao je uoči sahrane njegov prijatelj Šerif Selešević, piše 24sata.

Kaže da su se znali godinama, te da je poslednji susret s njim imao pre 15-ak dana.

- Uvek veseo, nasmejan i spreman svima pomoći, koliko je god mogao. Sakupljao je boce kako bi se prehranio, a tuga velika je i što mu je sin poginuo pre nekoliko godina. To ga je dotuklo - kazao je Selešević.

Na sahrani je poslednji pozdrav Ibrahimu uputio Suad Salkić, koji se od njega oprostio rečima: “Susedi su se svi mogli osloniti na tebe sve dok te nije zadesila velika tragedija. Danas te poslednji puta pozdravljamo i obećavamo da ćemo dugo pamtiti našeg Bracu”.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak