Progovorio o razvodu: Ovo je prava istina o braku Baneta Mojićevića

Alo 09.11.2017 23:20
Progovorio o razvodu: Ovo je prava istina o braku Baneta Mojićevića


Glavna meta medija u proteklom periodu bio je Bane Mojićević, zbog vesti da se razvodi i da je zbog menadžerke sa kojom sarađuje napustio porodični dom, koji je delio sa suprugom Milicom i decom Mašom i Radošem.Međutim, pevač za „Alo!” otkriva da je zbog toga što je bio predmet intriga neke ljude odstranio iz života!

- Dogodilo se to da su se verovatno spojile neke loše misli, loše namere i neiskreni ljudi kojima sam dopustio da mi uđu u sve pore živote i onda su dali sebi malo više krila nego što su smeli. Naravno, kao i u svakoj vezi i u svakom odnosu, ima i dobrih i loših dana, dobrih i loših momenata i svađa, ali najvažnije je da ljubav i dalje postoji. Nas dvoje smo zajedno i živimo najnormalnije zajedno. Te gluposti da sam napustio decu, napustio porodicu, da sam otišao i da sam u vezi sa menadžerkom nemaju veze sa zdravom pameću - kaže Bane i dodaje da je razočaran što je neko dostavio anonimno pismo medijima i da može samo da nagađa ko je to uradio.

- Moralo je da se desi tako zato što sam se ja više opustio. Prepustio sam se ljudima kojima nije trebalo. Oni su to zloupotrebili i onda su neke vesti brzinom svetlosti dospele do novinara. Znate kako to ide, kad se od jednog do drugog prenose vesti, onda na kraju ispadne nešto mnogo gore i mnogo veće nego što je stvarno. Ima mnogo zlih ljudi. Ja krećem od sebe i ja nemam nameru nikoga da povredim na taj način, ponizim ili da ga diskreditujem u javnosti, ali postoje osobe kojima je to duševna hrana. Iz nekog razloga se ne dopadam nekome, neko me ne voli i neko je jedva čekao da se to meni desi i da počne takva priča. Sad ko je, šta je, ne znam. Mogu da nagađam, ali ne želim da trošim energiju na to. Nek mu je sa srećom - objašnjava Bane i dodaje da je sve to uticalo na njegov odnos sa suprugom, ali i na odnos sa bliskim ljudima.

- To je ojačalo naš odnos i mi smo prešli na viši nivo. Mnogo smo iskreniji jedno prema drugom, jači i čvršći. Mnogo više smo tu jedno za drugo, više se razumemo i definitivno smo porasli posle svega. Ovo nas je samo probudilo i dalo nam signal da odrastemo, da promenimo razmišljanja i stavove, da prečistimo okruženje, i to je lekovito. Neke ljude sam odstranio, nove ljude doveo, tako da je ovo delovalo pozitivno na mene. Što se tiče naslova, bilo ih je i biće - zaključuje Bane.

Bane izbegava da pokazuje suprugu

Podsećanja radi, Bane Mojićević i Milica Mićović izgovorili su sudobonosno „da” u avgustu 2013. godine. Svečanu ceremoniju i slavlje na Zlatiboru uveličale su mnogobrojne poznate zvanice svojim prisustvom, a pevačeva supruga je tada prihvatila njegovo prezime. Bez obzira na skladan brak, Bane ne objavljuje fotografije sa svojom izabranicom na društvenim mrežama, jer, kako kaže, ne želi da odaje svoj privatan život.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak