Niz akcija policije širom Novog Sada, jedna osoba uhapšena

B92 09.11.2017 17:33
Niz akcija policije širom Novog Sada, jedna osoba uhapšena


Jedna osoba je uhapšena u velikoj policijskoj akciji u Novom Sadu i prebačena je u Beograd, a još nekoliko akcija je u toku, nezvanično saznaje B92.Prema našim saznanjima, akcije se sprovode na širem području Novog Sada.Uhapšena osoba je pronađena u jednoj od kuća koja su bila meta prve akcije, a koje su prethodno potpuno blokirana. Tom prilikom su, prema nezvaničnim informacijama, pripadnici specijalnih jedinica koji su ušli u objekat, pronašli su narkotike i oružje
 
Novosadski portal 021.rs je preneo da su blokada i pretres kuće u Novom Sadu izvršeni po zahtevu češke policije, a posle hapšenja vlasnika kuće Radoslava Cvijovića.
 
Reporterka B92 sa lica mesta javlja da su u kući maskirani specijalci, sa njima je primećena i jedna žena, koja verovatno živi u tom objektu, a svedoci kažu da se prilikom akcije čuo zvuk obijanja vrata.
 
Novosađanima je ova kuća veoma poznata, pošto je izgrađena u obliku broda.
 
Policijske akcije će biti nastavljene i u toku večeri, tako da se ne očekuje nikakvo zvanično saopštenje Ministarstva unutrašnjih poslova, dok akcije ne budu gotove.
 
Prethodno je reporterka B92 potvrdila da je jedna kuća na Trgu 27. marta kod Srednje medicinske škole blokirana sa svih strana, ako i da u akciji učestvuju i pripadnici Žandarmerije i Specijalnih antiterorističkih jedinica.
 
Na mestu dešavanja bio je broj policijskih džipova i drugih vozila sa beogradskim registracijama, a kuća je bila okružena sa svih strana.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak