Efektan trosed

Novosti 02.11.2017 00:55
Efektan trosed


Ugaona garnitura ili trosed uvek zauzimaju važno mesto u dnevnoj sobi zbog čega mnogi igraju na sigurno i biraju neutralnu boju ovog komadaUgaona garnitura ili trosed uvek zauzimaju važno mesto u dnevnoj sobi zbog čega mnogi igraju na sigurno i biraju neutralnu boju ovog komada. Ali, boja ovog dela nameštaja može ponekad promeniti izgled dnevne sobe, pa dekorateri predlažu da se poigrate sledećim tonovima.

*Plava - Prijatna za oko, plava se lako uklapa uz druge boje, pa je odličan izbor za sve koji se plaše "vrištećih" tonova. Dekorateri kažu da ona ide odlično uz neutralne, ali i jarke boje. Uz plavu garnituru slobodno možete da kombinujte narandžastu, žutu, crvenu ili ljubičastu fotelju ili detalje tih boja. Plava se slaže sa prirodnim materijalima, a somot će vašoj garnituri dati luksuzni izgled.

*Pink - Ova boja ima moć da oživi dnevnu sobu, ma koju nijansu izabrali, jarku ili neutralniju. Jarka se odlična uklapa uz belu, crnu i sivu, dok pastelna "ide" uz nežne tonove, ali je odličan par i sa zlatnom.

*Zelena - Boja koju povezujemo sa prirodom uneće u vaš dom osećaj smirenosti i opuštenosti. Smaragdno zelena učiniće da prostorija odiše luksuzom, a sjajno se slaže uz druge jake boje, poput pink i žute. Ljubitelji prirode treba da izaberu svetliju zelenu koja asocira na travu i lišće.

*Žuta - Mnogi beže od žute misleći da je agresivna, ali ova boja dolazi u toliko nijansi da može zadovoljiti ukus i najprobirljivijih. Jarko žuta sjajno ide uz crno-bele kombinacije, dok se zagasitiji tonovi slažu sa teget, bež i neutralnim nijansama.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak