Ugroženi uvek u mislima dobrih ljudi

Vesti 30.10.2017 19:45
Ugroženi uvek u mislima dobrih ljudi


Plemeniti zemljaci iz daleke Australije ne posustaju kada treba pomoći svom ugroženom narodu u otadžbini.Među tim ljudima dobrog srca su: redovni - anonimni donator sa familijom iz Perta koji je dar od 90 dolara poslao za nekoga kome je to u ovom trenutku najpotrebnije, zatim anonimna baka sa unukom iz Sidneja, koja je dar od 100 dolara namenila šestočlanoj porodici Pap iz Mužlje kod Zrenjanina, ali i familija Đukić iz Melburna, koja je poslala redovni mesečni dar od 150 dolara za samohranu majku Slađanu Stanković, nastanjenu u Leskovcu.

Budući da nam se skoro javila vidno potrešena samohrana majka Snežana Dimitrijević iz Surčina, zamolivši za pomoć da bi sinu Dimitriju, teškom srčanom bolesniku kupila neophodne lekove, to će dar plemenitog donatora iz Perta biti uručen upravo ovoj nesrećnoj ženi. Porodici Pap, pored novčane pomoći, prenećemo i dobre želje koje im je u pismu uputila baka sa unukom:

"Draga porodice Pap, želim na ovaj način da vam bar malo ublažim probleme i brige. Nadam se da će budućnost doneti i malo bolji život".

Naravno, redovna pomoć Đukića koji brinu o Slađani Stanković i njenom sinu Kristijanu već pune četiri godine, takođe će stići u njihove ruke. Kao i uvek, sva uručenja zabeležićemo i u "Vestima" kako bi bar na taj način dobrotvori mogli da podele radost sa onima na koje su mislili.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak