Radu Manojlović napala Momirova sestra

Alo 24.10.2017 00:01
Radu Manojlović napala Momirova sestra


Emotivna veza okončana je u oktobru 2015. godine, ali neke stvari koje se tiču pravih razloga razlaza još uvek nisu izašle na videlo.Međutim, kako sudbina uvek sama namesti situaciju, tako su se Rada, Momir Gajić, njegova sestra Tijana kao i žena i beba krajem prošle nedelje nedelje sreli na beogradskom aerodromu. Igrom slučaja, sve je snimila ekipa Ekskluziva koja je sa Radom na aerodromu radila intervju.

Sam susret i to što je televizijska ekipa bila na licu mesta izazvali su novi haos izneđu Rade i Momirove sestre, sa kojom se pevačica nikada nije slagala i koja je, kako je Rada nekoliko puta rekla u razgovoru sa prijateljima, mnogo uticala na njihovu vezu.

Kako se šuška, Tijana je i ovaj put posumnjala da je Rada namerno dovela novinarsku ekipu na aerodrom, što Manojlovićeva u svojoj izjavi i potvrđuje.

- Ni kriva ni dužna sam doživela neprijatnost od Momirove sestre. Vidim da je nisu prošle te dečije bolesti, ali nema veze, to je njena stvar. Ne volim licemerje. Prodavala mi je priču kako ne želi da ona i njena porodica budu predmet žute štampe, a da su zbog mene to postali. Jednom je postavila na svoj Instagram našu sliku sa slave koju su svi portali preneli i onda sam opet ja bila kriva što se pisalo o nama - kaže Rada.

- Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava - objašnjava Manojlovićeva.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak