Operisana policajka koja je napadnuta i pretučena u Novom Sadu

Radio 021 21.10.2017 15:37
Operisana policajka koja je napadnuta i pretučena u Novom Sadu


Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je da je operisana policajka koja je napadnuta u Novom Sadu."U prvom kontaktu sa izgrednikom kojeg su prijavili građani, on je nasrnuo na nju i teško je povredio. Napadač je uhapšen i u svojoj izjavi je rekao da je želeo da udari policijskog službenika, a pošto nije smeo muškarca, onda je udario ženu", rekao je Rebić za RTS.
 
On napominje da je broj napada na policijske službenike smanjen u odnosu na 2015. godinu kada ih je bilo 1.580, ali da je i dalje neprihvatljiv.
 
"Prošle godine taj broj je smanjen, ali je i dalje neprihvatljiv. MUP najoštrije osuđuje te napade", naveo je Rebić.
 
Podsećamo da je K.P. (25) iz Vrbasa uhapšen zbog napada na policajku Mariju Marinković na Železničkoj stanici u Novom Sadu.
 
Kako je saopštila policija, u četvrtak, oko 8.30h, građani su obavestili policiju da ih on uznemirava i da se neprimereno ponaša, u blizini Železničke stanice. Kada je policajka iz stanice na Detelinari došla na lice mesta, on ju je, bez ikakvog povoda, udario pesnicom u lice i polomio joj nos. Prema nezvaničnim saznanjima, napadač je bio pod uticajem alkohola.
 
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović osudio je napad i rekao da očekuje da "kao društvo i država pošaljemo snažnu poruku da su napadi na policajce koji se bore da bi Srbija bila bezbedna potpuno nedopustivi".

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak