Oglasio se Muslin: Svašta se priča...

Mondo 21.10.2017 13:34
Oglasio se Muslin: Svašta se priča...


Selektor fudbalske reprezentacije Srbije ne želi da komentariše glasine o njegovoj smeni i najavljuje da se sledeće nedelje vraća sa odmora nakon čega će razgovarati sa ljudima u FSSSlavoljub Muslin sa reprezentacijom Srbije obezbedio je plasman na Mundijal u Rusiji sledeće godine i sada je na zasluženom odmoru. Ipak, poslednjih dana spekuliše se da sadašnji selektor neće predvoditi nacionalni tim na tom takmičenju.

Kao potencijalna zamena spominje se Dragan Stojković Piksi.

Slaviša Kokeza, predsednik FSS, prvi je prokomentarisao ta nađanja izjavivši da "mediji neće smenjivati selektora Srbije", a prvi put oglasio se i Muslin.

"Zaista nema potrebe da bilo komentarišem. Svako može da kaže šta misli. Nemam nikakav odgovor na to pitanje. Svašta se priča, a ja ne bih želeo da se uvlačim u još dublje priče...", poručio je za "Sportski žurnal" Muslin.

Selektoru se osim neubedljive igre "orlova" najviše zameralo to što u tim nije zvao Sergeja Milinkovića Savića. Muslin je odmor posle završetka kvalifikacija iskoristio da gleda uživo igrača Lacija na meču protiv Nice.

"Tačno je, išao sam da gledam Sergeja protiv Nice. Nikada, ipak, nisam komentarisao igrače koje sam gledao ranije sa saradnicima, tako da neću ni sada to učiniti. Razgovaraću prvo sa mojim pomoćnicima o tome i onda ćemo na osnovu toga da vidimo šta ćemo da radimo. Nikada nismo javno govorili ovaj igrač je bio dobar, a onaj je loše igrao. Informacije o svakom igraču sakupljamo i one ostaju među nama. Na osnovu toga odlučujemo koga ćemo zvati. Ne bih želeo ništa više da pričam u vezi sa tom utakmicom u Nici".


Muslin bi sledeće nedelje trebalo da se vrati u beograd sa odmora, nakon čega će odmah prionuti na posao.

"Sledeće nedelje trebalo bi da objavim spisak za predstojeće utakmice. Ne znam protiv koga i kada ćemo da igramo, jer je direktor FSS Goran Bunjevčević trenutno u Rusiji", naveo je Muslin i rekao se on nalazi u Moskvi zajedno sa tim menadžerom Pavlom Simićem, a zadatak im je da pronađu bazu za "orlove" na SP u Rusiji.

"Čekam da njih dvojica sve to završe, pogledaju. Rekao sam im šta me otprilike interesuje, trebalo bi da pogledaju pet baza. Tek posle toga ćemo razgovarati i doneti odluku, odnosno ko bude nadležan za to. Za sada nemam nikakvih informacija", naveo je Slavoljub Muslin.

Potvrdu da će sledeće nedelje biti razgovora dao je i predsednik FSS Slaviša Kokeza.

"Narednih dana kada se selektor i direktor vrate sa puta očekujem da sednemo i vidimo na koji način se radilo i šta planiramo da radimo. Da napravimo zajedničku analizu, da čujemo kakva su razmišljanja sportskog direktora, selektora i kada obavimo te razgovore, moći ćemo da kažemo da li smo usaglasili naše stavove. Ne bih da licitiramo o nečemu što se uopšte nije desilo. Ponavljam: nisu mediji ti koji odlučuju o selektoru. Odlučivaće ljudi koji zajedno sa mnom vode Savez i koji su zaduženi za to", naveo je Kokeza.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak