Brnabićeva o Vulinu: Najiskrenije, sve mi je jedno

N1info 17.10.2017 20:06
Brnabićeva o Vulinu: Najiskrenije, sve mi je jedno


Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je da joj je svejedno ukoliko slučaj porekla novca kojim je ministar Aleksandar Vulin kupio stan nanosi štetu Vladi Srbije."Ne znam šta sve može da nanese štetu Vladi. Čujem i osnovane i neosnovane optužbe. Sve može da nanese štetu Vladi, ali se ne obazirem na to. Sve mi je jedno, najiskrenije, sve mi je jedno. Dok god imamo rezultat, dok god možemo da podržimo ovakve projekte, sve mi je jedno. Neka nanosi štetu Vladi, na kraju krajeva, građani Srbije će odlučiti o tome da li smo imali rezultat ili nismo", poručila je Brnabić.

Predsednica Vlade Srbije dodala je da je "potpuno besmisleno" da se na svakom događaju kom ona prisustvuje ponovo govori o tom slučaju i ponovila svoj poziv institucijama da slučaj Vulinovog stana ponovo otvore i istraže, i da će "svako odgovarati za ono što ne može da dokaže".

Sve što sam imao da kažem, rekao sam nadležnima i javnosti i ne bih više na tu temu", rekao je Vulin novinarima na koferenciji za novinare povodom 100 dana rada Vlade Srbije.

Na pitanje zašto je unosio u zemlju po devet hiljada evra, do sume potrebne za stan, Vulin je odgovorio da je strpljivo slušao pitanja, ali da je rekao sve što je imao i da neće to da ponavlja. Na uporna pitanja novinara pojedinih redakcija, Vulin je kazao: "Hvala vam puno. Još jednom, sve sam vam odgovorio".


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak