Zvezde Granda: Žiri radi za "dž"

Mondo 16.10.2017 19:08
Zvezde Granda: Žiri radi za "dž"


Misteriozni problemi emitovanja Zvezda Granda doveli su u fokus javnosti honorare članova žirija, pa se pisalo da će Jelena Karleuša zbog navodnog prelaska emitovanja na "Pink", dobiti čak 400.000 evra.Međutim, i pevačica i ostale kolege će i dalje raditi za džabe, a izuzetak je samo Dragan Stojković Bosanac.

"Grand generalno ne plaća članove žirija zato što je njima učešće najveća medijska promocija, zahvaljujući kojoj im se znatno podiže popularnost i cena na nastupima, oživljavaju se njihovi stari hitovi, a produkcija ih promoviše i često organizuje koncerte. Zato je svima njima, i Lukasu, i Karleuši, i Bekuti, i Mariji Šerifović, i Snežani Đurišić u interesu da sede tu gde sede. Pa, Karleuša je popularnija nego ikada od kada učestvuje u emisji. Zato se ne bune što ne dobijaju pare, eventualno dobiju novac za troškove", rekao je izvor za "Alo" i dodao da je jedini izuzetak od ovoga Bosanac...

"Bosanac je jedini član žirija koji nije pevač, dakle, ne živi od publike i njemu medijska promocija u tom smislu ne znači mnogo. Saša Popović za njega izdvaja honorar, ali ne basnoslovan, otprilike 500 evra po emisiji."

Posle prve epizode, koja je snimljena unapred i emitovana na Prvoj, žiri se vratio na snimanje iako je "mesto" emitovanja narednih epizoda pod znakom pitanja.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak