Jahorina uskoro u punom Olimpijskom sjaju

Novosti 14.10.2017 21:39
Jahorina uskoro u punom Olimpijskom sjaju


Na nedavno održanoj konferenciji za novinare, u hotelu Bistrica na planini Jahorina, predstavljene su investicije i zimski sadržaji ove olimpijske planineNa nedavno održanoj konferenciji za novinare, u hotelu Bistrica na planini Jahorina, predstavljene su investicije i zimski sadržaji ove olimpijske planine za predstojeću zimsku sezonu.
Jahorina uskoro u punom Olimpijskom sjaju

Pored toga, Olimpijski centar „Jahorina" potpisao je ugovor sa Opštinom Pale o besplatnom korišćenju skijališta za decu osnovnih i srednjih škola sa teritorije te opštine, u cilju afirmacije skijaškog sporta.

Popularno skijalište biće uređivano prvi put od čuvenih Olimpijskih igara, a predmet ulaganja će pored samih skijaških staza, novih prilaza ski centru i putokaza, biti i novi sistem za veštačko osneživanje, koji će skijašku sezonu produžiti čak na 130 dana.

Jahorina uskoro u punom Olimpijskom sjaju

Pored radova na obnovi i uređenju, OC „Jahorina" sprema mnoga muzička iznenađenja, pa će tako 7. decembra biti organizovano veče Jahorine u Beogradu, kao i veliko otvaranje zimske sezone 14. decembra na Jahorini uz velike muzičke zvezde.

Bogat program će svim ljubiteljima ponuditi različite zabavne trke i događaje poput probne trke za EYOF 2019, Egzit (Exit) festival u martu 2018. godine, kao i testiranje skija. Takođe, svi gosti

u novogodišnjoj noći imaće priliku da se zabave uz spektakularni koncert Željka Joksimovića, koji će biti održan na platou ispred hotela Bistrica.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak