Šok: I Ben Aflek je 'pipač'

Mondo 11.10.2017 11:42
Šok: I Ben Aflek je 'pipač'


Holivud "trese" priča o seksualnom zlostavljanju, i mogulu Harviju Vajnstinu koji je pipao ili čak silovao desetine žena.Sve više njih istupa u javnost sa svojim užasnim iskustvima, a mediji u Americi prave "spiskove" onih koji su osudili Vajstina, ali i onih koji se "prave ludi".

Među njima je bio i oskarovac Ben Aflek koji je više puta sarađivao sa Vajnstinom, i tek juče izjavio da je "šokiran tvrdnjama o zlostavljanju koje prvi put čuje".

Rouz Megovan ga je odmah prozvala na Twitteru i objavila da mu je LIČNO rekla da je Harvi napasnik, na šta je Aflek tada odgovorio - "zar opet"?!

Sada je voditeljka Hilari Barton dodala i optužbu na njegov račun - tvrdi da ju je "Betmen" uhvatio za grudi na snimanju emisije "TRL" 2003. godine.

Hilari - nekada je bila voditeljka, a onda je prešla u glumu. Igrala je u serijama "One tree hill", "Uvod u anatomiju", "White collar" i drugim.

Aflekov brat Kejsi inače je više puta optuživan za seksualno uznemiravanje.

Producentkinja Amanda Vajt tužila ga je za dva miliona dolara i u tužbi navela da je naterao jednog muzičara da joj pokaže penis, pogrdno govorio o njenoj starosti i plodnosti, i na prevaru je izbacio iz hotelske sobe kako bi morala da spava sa njim u njegovoj.

Snimateljka Magdalena Gorka tražila je 2,5 miliona dolara, i navela da se Aflek "mrtav pijan" uvukao u njen krevet usred noći, mazio je i ljubio dok je spavala, obučen samo u donji veš. Glumac je inače imao problema sa alkoholom, ali je od 2013. potpuno trezan.

Oba slučaja rešena su vansudskim nagodbama čiji su detalji ostali u tajnosti, ali dok jedni brane Afleka, drugi stoje iza njegovih žrtava i odbijaju da sarađuju sa glumcem ili mu ukažu počast.

Među njima je i oskarovka Bri Larson koja je bila na bini kada je Aflek osvojio Oskara, i nije mu aplaudirala.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak