Isprobali smo Note8, najjače oružje iz Samsunga. Evo krajnje presude

Blic 10.10.2017 21:54
Isprobali smo Note8, najjače oružje iz Samsunga. Evo krajnje presude


Samsung je nedavno predstavio Galaxy Note 8. U startu je jasno da je u pitanju trenutno njihov najbolji telefon, i po brojkama i po prvom utisku. Mi smo imali priliku da ga malo detaljnije isprobamo i teško mu je naći neku veću zamerku.Po dizajnu, nastavilo se sa onim što je Samsung uspostavio sa modelima S8 i S8+ mada Note 8 ima nešto nežnije ivice. Celo je od stakla, ponekad malo klizavo, ali je ovo svakako uređaj kojim ćete teško baratati samo sa jednom rukom. Note serija i nije pravljena da bude mala što i jeste Samsungovo opredeljenje da se sa ovim modelom pre svega obraćaju više poslovnim korisnicima. U korist toga puno govori i to što Note 8 ima 6 GB RAM memorije, procesor od 10 nm i memoriju koja se može proširiti do 256 GB.

Isprobali smo Note8, najjače oružje iz Samsunga. Evo krajnje presude

Ekran je jednostavno rečeno savršen. Odnos je 18.5:9, i ima 6.3 inča uz takozvani infiniti displej. On je Quad HD+ Super AMOLED što vam omogućava da gledate sve sadržaje kao na kvalitetnijem televizoru. Uz njega ide i gotovo zaštitni znak Note modela - S Pen. Agilna je, laka za korišćenjei veoma precizna. Može da služi za klasično beleženj4 poruka, čak i kada telefon nije uključen, uz pomoć ove olovke mogu se praviti printskrinovi i kropovati brzo i jednostavno pa ih onda možete direktno deliti sa drugima. Takođe, služi i kao prevodilac, na 71 jezik a novitet je i pravljenje gifova. Detaljnije na digitala.rs

Galaxy Note8 i S Pen imaju stepen zaštite IP68, što znači da su zaštićeni od prodiranja prašine i vode. Stepen zaštite od prodiranja vode zasniva se na probnim uslovima potapanja do dubine od 1,5 m slatke vode tokom 30 minuta.

Isprobali smo Note8, najjače oružje iz Samsunga. Evo krajnje presude

Ostale detalje o Note 8, a pre svega o njegovoj dualnoj kameri možete pročitati na blogu digitala.rs. Ima senzor od 12MP uz širokougaoono f/1.7 sočivo i uparena je sa još jednim senzorom od 12MP koje ima 2x optički zum sa f/2.4.

Telefon košta pozamašnih 153.000 dinara (testiran je model dobijen od VIP-a) ali ćete za svoj novac dobiti savršen telefon!


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak