Koliko god da je zaljubljen, ostaviće vas: 5 ženskih smrtnih grehova

Stil magazin 10.10.2017 21:16
Koliko god da je zaljubljen, ostaviće vas: 5 ženskih smrtnih grehova


Muškarci žele da njihove lepše polovine budu jednostavne i dragePoznato vam je da postoje neke osobine koje muškarci  ne vole kod devojaka, ali da li znate da postoje i one zbog koje će vas ostaviti bez razmišljanja? Otkrili smo kojih to 5 stvari najviše odbija i šta bi trebalo da promenite ako želite da ga zadržite pored sebe. 

1. Opsednutost karijerom 

Ovde nije reč o ženama koje žele da budu odlične u onome što rade. Takve žene muškarci poštuju i dive im se. Ovde mislimo na devojke koje su opsednute svojim poslom i nemaju vremena za svog partnera jer ne izlaze iz kancelarije, a jedino što im je bitno je položaj u kompaniji. 

2. Zloba 

Baš niko ne voli zlonamerna bića. Muškarci žele da njihove lepše polovine budu jednostavne i drage. Vaša lepota će ga privući, ali ako budete zle prema ljudima oko sebe, postaćete odbojne svom partneru i budite sigurne da će vas zbog toga ostaviti.

3. Neprestana priča 

Kao što žene vole da pričaju, tako vole i muškarci. Oni se otvaraju osobama koje su im bliske, a ako im vi ne date priliku da dođu do reči, počeće da osećaju kao da ih gušite. Osim toga, doživljavaće vas i kao nekoga kome je stalo samo do sebe same.

4. Negativnost

Svako voli da ima pozitivnu osobu pored sebe. Ako se stalno žalite na nešto misliće da ste slabe, a i to će negativno delovati na njega. Niko ne želi da bude sa ženom koja ga čini nesrećnim, zar ne?

5. Preterana posesivnost 

Verujemo da svaki muškarac želi da neko uvek brine za njega. Ali ako se ponašate kao da posedujete svog partnera i ljubomorne ste kada on priča s nekom drugom ženom, dajete mu do znanja da ste nesigurne, a to mu se neće svideti.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak