Šok: Ovo je prva fotografija Danijela Alibabića nakon što mu je napadač odgrizao uvo

Blic 10.10.2017 20:18
Šok: Ovo je prva fotografija Danijela Alibabića nakon što mu je napadač odgrizao uvo


Crnogorski pevač Danijel Alibabić napadnut je na jednoj svadbi kada je prišao do gosta, misleći da želi da mu naruči pesmu.Međutim, gost je napao pevača, udario ga, a potom mu odgrizao deo uva. Krv je šikljala na sve strane i Alibabić je odmah prevezen u bolnicu. Pozvali smo pevača koji nam je, vidno potresen, objasnio šta se tačno dogodilo:

- Radili smo na svadbi i ispred nas je bio momak koji je igrao. Malo se teturao i bilo je vidno da je pijan. Međutim, mi nismo reagovali, sve je bilo okej, do trenutka kada sam mislio da će da naruči pesmu. Prislonio sam uvo, nisam mislio da će biti agresivan. Nije bilo razloga, nismo imali nikakvu konverzaciju - kaže Danijel za "Blic".

Pevač objašnjava da se tada dogodio pakao:

Šok: Ovo je prva fotografija Danijela Alibabića nakon što mu je napadač odgrizao uvo

- Udario me je šakom i jako me je ugrizao. Počela je da šiklja krv, nisam imao pola uva. Kada sam doidirnuo rukom, video sam da nema pola uva. Brže bolje su me prebacili u Hitnu pomoć u Budvi. Primio sam odmah tetanus. Nakon toga su me prevezli u Urgentni centar u Podgoricu jer su konstatovane teške povrede. Zašili su me i u petak skidam konce - dodao je Alibabić.

Pevač otkriva da je tužio Podgoričana koji ga je napao.

- Prvi put sam ga u životu video. Uradio sam preko 500 svadbi u životu i nikada nisam doživeo neprijatnost. Opšte je poznato da sam ja uvek nasmejan sa gostima i raspoložen. Ovo je skandal - rekao je.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak