Ivan Marinković otkrio šokantne detalje iz Gocinog života: Raša ne može da ima dete

SvetPlus 10.10.2017 20:06
Ivan Marinković otkrio šokantne detalje iz Gocinog života: Raša ne može da ima dete


Bivši muž Goce Tržan nastavlja da šokira javnost svojim izjavama, a ovaj put je otišao korak dalje. Ivan Marinković je ovaj put progovorio o odnosu Goce Tržan i Raša Novakovića.U rijalitiju Parovi Ivan Marinković nebrojeno puta dosada je prozvao svoju bivšu ženu Gocu Tržan, iznoseći šokantne informacije.

On je otkrio šokantne stvari o njenom sadašnjem mužu Raši. - Sa svojom ćerkom sam odavno razgovarao na temu nje i Raše. Nemam komplekse ali  on sada živi sa njom. On dečko ne može da ima dece. Došao je iz Bača ili nekog sela. Ništa ne plaća, živi u stanu koji sam ja platio. Njemu je sada idealno u životu. Ide da se slika sa Teodorom da bi Goci pravio marketing! - otkrio je Ivan.

Teodora je potvrdila da je to istina, i da su slike  zaista nameštene pred Gocin album.

Mira Škorić, koja je bila u gost u studiju, nije podržala Ivanove kontraverzne izjave o svojoj bivšoj ženi i njenom sadašnjem mužu Raši. - Decu u ovom kontekstu ne treba pominjati, to je stvarno katastrofa. Ja Gocu zaista poštujem kao umetnika, i Ivan nije trebao ovo da iznosi! - bila je oštra Mira.

- To mene ne zanima! Ja svoju ćerku ne mešam u rijaliti. Sada sam ovo rekao prvi put u životu.- rekao je Ivan u svoju odbranu.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak