Andrija Milošević o najtežim danima: Često sam u životu bio gladan

Stil magazin 06.10.2017 21:58
Andrija Milošević o najtežim danima: Često sam u životu bio gladan


Jednog od trenutno najtraženijih glumaca na našim prostorima Andriju Miloševića uvek možete videti s osmehom na licu, ali kaže da se dešava da često zna da zaplače.Zvezda humoristične serije "Andrija i Anđelka" najčešće plače nad tužnim ljudskim sudbinama, ali i na romantičan film.
 
"Zašto ne bih plakao? Ne stidim se toga. Iskreno, u eri mačomanije, kada su ljudi toliko otuđeni jedni od drugih uopšte se ne bave osećanjima već isključivo nekom agresivnom golotinjom, imam potrebu da kažem - naravno da plačem", kaže glumac.   

Glumom je počeo da se bavi sa svega sedamnaest godina. U intervjuu je otkrio koliko mu je zapravo bio težak život kada se iz rodnog Nikšića uputio na studije glume na Cetinje, gde je u studentskom domu u, kako je znao da kaže, “najsmrdljivijoj sobi” celog doma proveo najlepše dane svoje mladost, a nakon toga se zaputio u Beograd.
 
U intervjuu je izjavio i da je imao teške periode u mladosti kada nije imao mnogo novca. Naime, kao mladog glumca, Svetozar Cvetković ga je pozvao da dođe u Beograd i da rade zajedno na jednoj predstavi. 

- Pozorište mi je unajmilo stan, kupili su mi escajg, tanjire, sve što treba za domaćinstvo jer tada to nisam mogao da priuštim. Beskrajno sam im zahvalan i danas. Bio sam jako gladan i to mi je puno pomoglo u životu. 

Zahvaljujući tim situacijama danas mnogo bolje znam ceniti određene stvari u životu. Hrana usporava mozak", rekao je Milošević. Neki od najtežih trenutaka u njegovom životu bila je bolest njegove majke i smrt oca. 

– Jedan od najtežih trenutaka bila mi je mamina dijaliza i posle je imala transplantaciju bubrega. To je meni lično bio jedan od najtužnijih, najtežih trenutka u životu. Međutim, ona je to pobedila. Sada je u sve u najboljem redu. Otac mi je preminuo i to je isto jako težak period za mene, ali opet morao sam da idem dalje.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak