Lukas priznao: Bio sam u vezi sa Ksenijom Pajčin

Cafe.ba 06.10.2017 23:20
Lukas priznao: Bio sam u vezi sa Ksenijom Pajčin


Folker Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas nedavno je priznao da je bio u emotivnoj vezi sa tragično preminulom pevačicom koleginicom Ksenijom Pajčin. Oni su nakon raskida ostali u prijateljskim odnosima, a pevač se i danas često seti Ksenije.Aca Lukas pre nekoliko nedelja otvorio dušu i priznao da je bio u vezi sa koleginicom Ksenijom Pajčin i tako potvrdio glasine koje su o njemu i tragično preminuloj pevačici kružile pre više od deset godina.

Bio sam sa Ksenijom 7-8 meseci, to svi znaju. Evo, konačno priznajem. Ona je bila divna osoba, mnogo sam je voleo.

- Ksenija i ja se nikada nismo rastali, mi smo bili pre svega prijatelji, i onda se sve spontatno okončalo. Toliko mi je žao te devojke, ona je bila pre svega sjajna osoba, pravi drug, sve ostalo nije bitno - rekao je Aca Lukas i dodao:

'Nikada se nismo rastali': Lukas se emotivno setio Ksenije Pajčin

Aca Lukas i Ksenija Pajčin su bili u vezi nakon što se pevač razveo od prve supruge.

Kako su pre više od deset godina spekulisali mediji, Lukas i Ksenija su se kad nisu nastupali često mogli videti kako obilaze beogradske splavove, gde su lumpovali do zore.

Ipak, niko od njih tada nije potvrdio da su u ljubavnoj vezi, sve dok Lukas nije progovorio.

– Devojke me nisu spopadale ni sada kada sam slobodan, ni kada sam bio zauzet. Ja sam jedva i našao ženu. Ko će mene ovakvog. Ja nisam ni ljubavnik, ni zavodnik, to me ne interesuje u životu. Nisam bio sa Anom Sević, kao što se priča, ali bio sam sa Ksenijom Pajčin. U ljubavi smo bili između moja dva braka, sve je trajalo sedam-osam mjeseci. Ona je jedna od boljih osoba koje sam upoznao u životu – rekao je Lukas.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak