Dok je bila u porodilištu: Ono što je Željko uradio za Jovanu oduševilo je sve goste

Alo 05.10.2017 18:24
Dok je bila u porodilištu: Ono što je Željko uradio za Jovanu oduševilo je sve goste


Da je rođenje bliznakinja pravi razlog za slavlje, nedavno je pokazao Željko Joksimović, koji je okupio porodicu, ali i celu estradu kako bi zajedno proslavili dolazak na svet devojčica Ane i Srne.O dekoraciji, balonima sa slovima imena bliznakinja, meniju, poslasticama i ostalim detaljima brinula je Mina, Željkova ćerka iz prvog braka, koja je delić atmosfere podelila i sa pratiocima na društvenim mrežama. Za dobar provod ipak je bio zadužen ponosni tata, međutim, ni Anina i Srnina mama nije bila zaboravljena.

Naime, iako je Joksimović iznajmio bend da zabavlja goste, pevač nije mogao da odoli, te se latio mikrofona, pozvao Jovanu, uključio kameru i otpevao joj „Jovano, Jovanke”.

Kada je pesma bila gotova, Željko je pred svima pozdravio suprugu i još jednom joj se zahvalio na najvrednijem poklonu koji je dobio od nje. Nakon toga, kantautor je nastavio da zabavlja goste, a jedna od scena koja se tokom večeri često ponavljala bilo je cepanje košulje. Kako bi gosti dolazili, Željko bi ostajao bez majice, a promenio ih je ukupno 50!

Na listi zvanica porodice Joksimović našle su se brojne Željkove kolege, koje su se takođe latile mikrofona. Tako su nakon Željka zapevali Lepa Brena i Haris Džinović, a u odličnoj atmosferi uživali su i Ceca Ražnatović, Aco Pejović i Nenad Knežević Knez, Peđa Mijatović, koji su došli sa lepšim polovinama, Romana Panić, Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić i drugi...


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak