Fejk su: Marija Šerifović žestoko oplela po kolegama i njihovom "druženju"

Telegraf 05.10.2017 19:37
Fejk su: Marija Šerifović žestoko oplela po kolegama i njihovom "druženju"


Popularna pevačica Marija Šerifović je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku. Na svom instagram profilu je odlučila da prozove sve one kolege koje vole zajednička okupljanja."Ne volim estradna i džet set druženja. Dosadna su i fejk su. Na kraju uglavnom jedni drugima ga "zariju" do bubrega", bila je iskrena Šerifovićeva.

Ne zna se šta je tačno poznatu pevačicu navelo na to da ovako reaguje na toj društvenoj mreži, ali komentar je usledio nekoliko sati nakon proslave na kojoj je Željko Joksimović slavio rođenje svojih ćerki.

Marija Šerifović žestoko oplela po kolegama i njihovom "druženju"

Željko Joksimović sinoć je gala žurkom u jednom restoranu proslavio rođenje ćerkica, bliznakinja Ane i Srne, koje je njegova supruga Jovana Joksimović donela na svet 2. oktobra.

Iako je Željkovo slavlje bilo događaj večeri i svoju sreću je podelio sa gotovo celom estradom, Marija Šerifović nije bila tamo.

Po svemu sudeći vreme je provela kod kuće, a budući da nije mogla da spava, Marija je u gluvo doba noći na "storiju" objavila niz poruka i jednom jasno stavila do znanja zašto je nema na Joksimovićevoj žurki.

- Ranije ih je bilo više, ali Bogu hvala u zadnje vreme vidim sve bolje, pa ih je sve manje - napisala je Marija u nastavku izlaganja.

- Inače, svoje slobodno vreme provodim sa svega par ljudi koji čine moj mikro svet... - zaključila je na kraju Marija Šerifović, a nakon toga otišla na spavanje.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak