Ceca prvi put progovorila o bolesti: Imala sam ozbiljan zdravstveni problem

Kurir 05.10.2017 18:56
Ceca prvi put progovorila o bolesti: Imala sam ozbiljan zdravstveni problem


Folk diva priznala je da se borila sa zdravstvenim problemom, pa je prvi put u javnosti progovorila o tome.Voditeljka i autorka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković ugostila je najlepše dame na našoj estradi koje su o svojojim karijerama, ali i o privatnom životu otkrile pregršt stvari koje mnogi nisu znali.

Velelepni studio atraktivne voditeljke oplemenile su Svetlana Ceca Ražnatović, Goca Lazarević, Lidija Vukićević i Romana Panić.

- Ja sam uverena da su samo nezadovoljne žene manje lepe i vodim se tezom čuvene Koko Šanel: "Kada se najgore osećam treba najlepše da izgledam." Šta misle moje drage gošće, saznaćete ove subote - objasnila je Sanja pored najave svoje nove emisije. 

- Ja sam se u jednom trenutku strašno ugojila, imala sam zdravstveni problem i kada sam to rešila, ja sam se prepolovila - priznala je Ceca.

Ceca i dalje nije pronašla emotivnog partnera, iako su je povezivali sa mnogim muškarcima, a posebno sa manekenima iz spotova, te je sad bakanska zvezda otkrila šta je potrebno da bi se zaljubila.

“Ako ta devojčica i dan-danas čuči u meni, ja moram naći dečaka u njemu, pa sad da li vizuelno ili mentalno”, rekla je kroz osmeh Ceca.

 


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak