Počelo čišćenje novosadskih pijaca

RTV 05.10.2017 16:49
Počelo čišćenje novosadskih pijaca


Akcija redovnog čišćenja pijaca, započeta je danas na Najlonu, a u narednom periodu biće proširena i na ostale tržnice u gradu i prigradskim naseljima.U odnosu na cenu iznajmljivanja tezgi, kvalitet usluga na Limanskoj pijaci, prema rečima prodavaca, nije zadovoljavajući.

Planirani radovi obuhvatiće mehaničko čišćenje i sanitarno pranje prostora i tezgi, uklanjanje kabastog i čvrstog otpada, kao i odnošenje lišća sa krovova i oluka.

"Počinjemo sa Najlon pijace i prelazimo na one manjE, kao što su Temerinska, Detelinarska, Satelitska, pijaca u Petrovaradinu i Sremskoj Kamenici, da bismo posle toga nastavili i završili na većim pijacama: Futoškoj, Limanskoj, Ribljoj i Kvantaškoj pijaci. Koristimo i dve čistilice, koje mogu da nam služe i u toku zimskog perioda, zato što rade i čišćenje snega", kaže portparolka JKP "Tržnica" Ana Pataki.

Javna licitacija za zakup tezgi, poslovnog ili reklamnog prostora na novosadskim pijacama, održaće se sutra u 10 časova u prostorijama "Tržnice", a za sve dodatne informacije na tu temu, građani se mogu informisati i na sajtu preduzeća.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak