Jedinstvo ruši Milov režim

Novosti 05.10.2017 09:17
Jedinstvo ruši Milov režim


Demokratski front je 28. avgusta pozvao crnogorsku opoziciju da do 1. oktobra odgovori na njihov predlog o zajedničkoj političkoj borbiDemokratski front je 28. avgusta pozvao crnogorsku opoziciju da do 1. oktobra odgovori na njihov predlog o zajedničkoj političkoj borbi, ali odgovor na njihovu adresu nije stigao ni od jedne partije.

Andrija Mandić, jedan od lidera DF, saopštio je da će stranački organi svih konstituenata, kao i predsedništvo tog političkog saveza, u narednih nekoliko dana doneti konkretne odluke. Iz DF navode da ostatak opozicije ima nameru da nastavi bojkot Skupštine i kažu da su protesti opcija.

- Oni su izgleda odlučni da bojkotuju do 2020. godine. Evo da im poručim da postoji jednostavna formula kako da se dođe do vanrednih parlamentarnih izbora - to je organizovanje uličnih protesta, da to organizuje ujedinjena opozicije - kazao je Janko Vučinić, lider Radničke partije i jedan od članova DF.

U DF ističu negativno iskustvo sa Pozitivnom Crnom Gorom.

- Tera nas da se zabrinemo kada kod kolega iz opozicije prepoznamo rukopis Darka Pajovića i mogućnost ponovne izdaje u ključnim momentima. Želimo da verujemo da nije tako i da će kolege iz ostatka opozicije postati svesne koliko je zajedničko, jedinstveno delovanje bitno ukoliko zaista hoćemo da srušimo režim Mila Đukanovića - poručili su iz DF.

VREME REKLO SVOJE

IZ Demokratskog fronta dodaju da su Pozitivnu Crnu Goru svojevremeno pozivali na saradnju.

- Zvali smo ih sa istom željom da vidimo kraj vladavini DPS i oni su nastupili sa visine, smatrajući DF nedostojnim sagovornikom, davali nam svakojake kvalifikacije, ali je vreme reklo svoje - zaključuju iz DF.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak