Lepotan iz Maranela: Novi "Ferari" sa čak 600 KS

Novosti 28.09.2017 10:45
Lepotan iz Maranela: Novi "Ferari" sa čak 600 KS


Radionica snova iz Maranela posle samo tri godine rešila je da prestane sa proizvodnjom svog najmanjeg modela "ferari kalifornija t"RADIONICA snova iz Maranela posle samo tri godine rešila je da prestane sa proizvodnjom svog najmanjeg modela "ferari kalifornija t" ali, naravno, ljubitelji ove vrste vozila neće biti uskraćeni.Lepotan iz Maranela: Novi "Ferari" sa čak 600 KS

Na scenu stupa "ferari portofino" koji po izgledu podseća na mnogo moćnije i naravno skuplje lepotane "Ferarija". Poput "kalifornije" i "portofino" će obradoovati ljubitelje vetra u kosi, a opremljen je tvrdim sklapajućim krovom.

"Ferari", koji planira zvaničnu promociju modela na predstojećem salonu automobila u Frankfurtu u septembru, naravno nije dao mnogo podataka o ovom modelu.

Ipak, poznato je da će se pod haubom nalaziti osmocilindrični motor (V raspored) radne zapremine 3,9 litara koji če imati 600 konjskih snaga.


Obrtni momenat je "kamionski" i iznosi 760 nm, što bi trebalo, tvrde u Maranelu, da ovaj automobil potera do maksimalnih 320 kilometara na čas.

Do sto kilometara na čas, iz mesta, ovaj automobil stiže za 3,5 sekundi.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak