Paket iz Frankfurta ugroženim mališanima: Pokloni za najmlađe

Vesti 27.09.2017 16:22
Paket iz Frankfurta ugroženim mališanima: Pokloni za najmlađe


Posredstvom Redakcije "Vesti" u Bad Filbelu u beogradsko Dopisnišvo proteklih dana stigao je poklon-paket anonimnih dobrotvorki iz Frankfurta.Znajući da bilo koji vid pomoći nikad nije na odmet onima kod kojih vladaju goleme nesreće i da deca uvek najviše pate, brižne donatorke iz Frankfurta prikupile su i sa ljubavlju spakovale polovnu dečju obuću i odeću, ali i igračke.

Odluku kome će to sve biti uručeno prepustili su novinarima Humanitarnog mosta, sasvim sigurni da će njihova pomoć otići u prave ruke. Narednih dana ovaj paket stićiće na adresu Odbora za ljudska prava Majdanpek, koja brine za 3.000 ugroženih sa ovog područja. Razlog tome je i što su u ovom kraju mnoge porodice ostale bez ikakvih primanja, mahom zbog propadanja nekad najvećih kompanija, a službe socijalne zaštite ne mogu da odgovore na potrebe osiromašenog stanovništva.

Otuda i odluke da ovaj paket ode upravo u ruke dečice iz ovog kraja. A kome sve i koliku radost će doneti njihove dobročiniteljke iz Nemačke saznaće u jednom od narednih izdanja našeg lista, kako bi bar na taj način mogle da podele radost sa onima na koje su mislile.

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak