Mirka Vasiljević: U životu sam imala više sreće nego pameti

Kurir 18.09.2017 23:28
Mirka Vasiljević: U životu sam imala više sreće nego pameti


Nevenčana supruga fudbalera Vujadina Savića kaže da joj se i u privatnom životu, kao i u poslu, stvari dešavaju spontano i da nikada ništa ne planira.Glumica Mirka Vasiljević posle dužeg vremena snima televizijsku seriju.

Naime, Mirka će se naći u seriji „Istine i laži”, koja će imati više od sto epizoda, a glumica će prvi put igrati zlu ženu.

- Dobila sam iznenada poziv da se priključim ekipi serije „Istine i laži”. Tako je to u našem poslu, ili imate mnogo posla, ili ga nemate. Uglavnom se sve dogodi iznenada. Prvi put glumim zlu ženu, koja će napraviti ozbiljan zaplet. Reč je o ulozi manekenke koja radi u Milanu, tako da ću se malo pojavljivati u seriji, a malo me neće biti. Ova uloga mi je odlično legla jer ću moći da se posvetim i porodici. Do sada sam uglavnom igrala dobre porodične žene, pa mi je ova uloga izazov - kaže Mirka za „Alo!” .

Nevenčana supruga fudbalera Vujadina Savića kaže da joj se i u privatnom životu, kao i u poslu, stvari dešavaju spontano i da nikada ništa ne planira.

- Meni se gotovo sve dešava spontano. Mislim da sam u životu imam više sreće nego pameti. I posao kojim se bavim je došao do mene kada mi je ponuđena uloga u „Anđelima”. Uživam u svakom trenutku i dok smo Vujadin i ja živeli po inostranstvu, trudlia sam se da živim tamošnjim načinom života, da ne tugujem za Srbijom. Kada smo bili u Francuskoj, ja sam se trudila da prodrem u tamošnji mentalitet, isto tako i kada smo bili u Rusiji. Iz svega uzimam samo najbolje. Ništa u životu ne planiram, pa sam tako počela i da živim sa Vujadinom, a da nisam planirala - otkriva glumica i dodaje da trenutno uživa u životu punim plućima.

- Svako u životu ima neko vreme koje mu je najbolje. Nekome ono dođe pre, a nekome kasnije. Mene je majka rodila sa 23 godine, a moja tetka je svoje prvo dete rodila sa 36. Sve u životu dođe pre ili kasnije, tako da smatram da je meni sada to „najbolje vreme” i uživam u njemu. Ključ je uživati u trenutku, jer nikada se ne zna šta nosi dan, a šta noć - zaključila je Mirka.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak