Novi detalji o ubistvu Jelene Krsmanović

Mondo 18.09.2017 11:18
Novi detalji o ubistvu Jelene Krsmanović


Mediji danas pišu o najnovijim saznanjima iz istrage o monstruoznom ubistvu pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33). Navodno nije ubijena na nasipu a kobnog dana je, pišu mediji, trčala njena dvojnica.List “Kurir” piše da Jelena ipak nije, kako se prvobitno mislilo, ubijena na nasipu u Borči, već da je posle ubistva telo dovezeno u noći između 2. i 3. aprila i ostavljeno u kanalu pored nasipa.

List piše da je telo ubačeno u vodu oko tri sata ujutru, a da je pronađeno desetak sati kasnije.

I prema rečima Nenada Šipke iz Centra za forenzičko istraživanje, koji je angažovala porodica Krsmanović, zaključeno je da je zločin detaljno planiran, odnosno da nije reč o nasumičnom napadu, kao i da Jelena nije ubijena na nasipu.

”Jelena nije ubijena na nasipu. Uverenja smo da je zločin počinjen na drugom mestu, a da je potom ostvaljeno u kanal”, naveo je za današnje izdanje "Večernjih novosti" Šipka.

Mediji takođe pišu da policija istražuje da li je na nasipu u Borči trčala misteriozna crnka umesto Jelene Krsmanović Marjanović, jer se na snimku koji je zabeležila sigurnosna kamera sa prodavnice ne vidi njeno lice, dok svedoci tvrde da tog dana nije bila na džogingu.

"Postoje dva snimka kobnog džoginga na nasipu u Borči od 2. aprila 2016, posle kojeg se pevačici, prema rečima njenog muža Zorana, izgubio svaki trag. Prvi je zabeležila kamera prodavnice i na njemu se, navodno, vidi Jelena. Drugi je zabeležila kamera gradskog autobusa i na njemu se vidi biciklista na nasipu",kaže izvor lista "Kurir" iz istrage i ističe da ima indicija da je na snimku Jelenina dvojnica!


Ubijena je sa devet udaraca u potiljak, a svaka rana je širine od tri do četiri centimetra. Na osnovu analize došlo se do rezultata da je, najverovatnije, korišćena jedna vrsta čekića. Nije isključeno ni da je ubijena dan ranije – 1. aprila.

Ovakav zaključak može da se izvede na osnovu listinga poziva sa mobilnog telefona iz kojeg se vidi da je ona poslednji put zvala nekoga 1. aprila u 15.30. Sledeću komunikaciju je imala narednog dana, gotovo u isto vreme, kada ju je pozvala majka. Inače, Jelenina majka je nekoliko meseci kasnije izjavila da nije sigurna da je to bio Jelenin glas”, naveo je Šipka.

Mediji pišu da se sumnja i da je u likvidaciji učestvovalo više osoba. Istraga je usmerena i ka biznismenu i građevinskom investitoru, navodnom ljubavniku Jelene Marjanović.

ZORANA BRANI PET ADVOKATA


Porodica Zorana Marjanovića angažovala je čak pet advokata koji će se baviti sumnjama da je ubio suprugu.

On je negirao da je počinio težak zločin i ponovio da je policija uhapsila pogrešnog. Ipak, istraga je došla do određenih dokaza koji su povezali Marjanovića sa suprugom kada je već bila mrtva.

Prema nezvaničnim informacijama reč je o blatu iz kanala u kom je pronađena, a koje se zadržalo na njenoj kosi i delovima garderobe. Ista vrsta blata je pronađena i na pantalonama Zorana Marjanovića.

Sve su to, međutim, upozoravaju stručnjaci, posredni dokazi.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak