Uhapšen suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović

Kurir 15.09.2017 22:44
Uhapšen suprug ubijene pevačice Jelene Marjanović


Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva svoje supruge Jelene. On je osumnjičen da je 2. aprila prošle godine ubio Jelenu Marjanović na nasipu u beogradskom naselju Borča, javljaju mediji. Marjanoviću već određen pritvor do 30 dana.Zoran Marjanović uhapšen je zbog ubistva supruge Jelene, saznaje Kurir.  

Kako Kurir nezvanično saznaje on je prebačen u Više javno tužilaštvo i za njega je zatražen pritvor do 30 dana. Do ponoći će biti prevezen u CZ. 

Prema prvim saznanjima brani se ćutanjem, nervozan je i konstantno doziva ćerkicu i ponavlja "moja Jana, moja Jana". U toku je razgovor sa nekoliko inspektora koji su mu doneli fotografiju pokojne supruge...  

Podsetimo, više od godinu dana na monstruozan način ubijena je pevačica Jelena Marjanović, a večeras je zbog sumnje da ju je ubio uhapšen njen muž Zoran.  

On je juče napustio rijaliti "Zadruga", u koji je ušao da bi, kako je rekao, ispričao istinu o sebi i ubistvu svoje supruge. Rijaliti je napustio, kako je juče navedeno, jer mu je Socijalna služba dala rok od osam dana da ne bi ostao bez starateljstva nad ćerkom Janom (6).

Zoranov otac: Jelenu je ubio tajkun, Zoranu je namešteno 

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, koji je večeras uhapšen zbog ubistva supruge Jelene Krsmanović Marjanović, potvrdio je za Kurir da je njegov sin uhapšen, međutim tvrdi da je ovo "hapšenje namešteno".

Nakon ubistva koje je potreslo Srbiju počele su da se pojavljuju razne verzije ovog zločina, a članovi porodice su išli i na poligrafsko ispitivanje koje su, kako je tada rečeno, prošli. 

Kako je Kurir već pisao iz istrage su stizale potvrde da je najmanje jedan član familije znao ko je ubica a da je u celoj priči bila vrlo značajna uloga pojedinih članova porodice koji su štitili nekog njima bliskog. 

Pevačica je ubijena dok je džogirala nasipom u Borči. Poslednji ju je video suprug Zoran koji je sa ćerkom Janom ispratio Jelenu i gledao je dok mu nije nestala iz vidokruga. 

Zoran je njen nestanak prijavio istog dana oko 20 sati, nakon čega je policija pokrenula potragu.

Prvo je pronađen Jelenin mobilni telefon, a nakon toga i njeno telo, koje je odneto na obdukciju. Nekoliko metara dalje pronađeni su i njena patika, dukserica, šnala za kosu i tragovi krvi. 

Obdukcijom je utvrđeno da Jelena nije seksualno napastvovana, te da je smrt nastupila 2. aprila između 16.30 i 17 sati, kao i da je ubijena tupim predmetom. Njoj je ubica zadao oko 20 udaraca po glavi i telu. 

Dan kasnije, 3. aprila, na informativni razgovor su privedeni svi članovi porodice - Zoran, njegov otac Vladimir, a policija je razgovarala i sa Jeleninom majkom Zoricom Kramsnović, koja se sa ćerkom čula dan pre ubistva.

Jelena je ubijena sedam minuta nakon njenog poslednjeg telefonskog razgovora sa majkom Zoricom. Zorica posle zločina ni u koga nije "uprla prst", niti optužila za ubistvo. Sve vreme postavljala je samo pitanje: ko je ubio njenu ćerku. Odgovor nije sačekala. Umrla je u oktobru 2016. godine.
IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak