Ostala bez muža, sin bio iza rešetaka: Snežana Đurišić opet u centru skandala

Blic 13.09.2017 11:24
Ostala bez muža, sin bio iza rešetaka: Snežana Đurišić opet u centru skandala


Pevačica Snežana Đurišić važi za jednu od najpopularnijih pevačica narodne muzike na ovim prostorima. Iako je njen život pesma, nije joj baš uvek bilo do nje. Snežani je sin završio u zatvoru, a bez supruga je ostala 2013. godine.Pre izvesnog vremena njen sin Marko Gvozdenović je završio iza rešetaka zbog nesreće u kojoj je bio vozač. Tom prilikom stradala je njegova tadašnja devojka.

Prošlog novembra pojavila se vest da je Marko opet u centru skandala zbog saobraćajnog prestupa.

- Zaista ne znam kome takve stvari u bilo kom da su kontekstu, prijaju i naravno da stvaraju stres i neprijatnost, ne samo meni već celoj mojoj porodici, i to je prosto moj usud, i ne samo moj već svakoga ko je javna ličnost, jer se prema nama postupa kao da smo neko javno dobro. Naučila sam da me takve stvari, kada me pogode, ne obore - poručila je Đurišićeva.

Podsetimo, ovo nije prvi put da se Marko Gvozdenović nalazi na stupcima hronike, jer je još 2001. izazvao saobraćajni udes na Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića u Beogradu, kada je vozeći u pijanom stanju usmrtio svoju tadašnju devojku Jelenu, inače ćerku poznatog harmonikaša Miodraga Paunovića. Zbog ovog dela, Gvozdenović je bio osuđen na četiri i po godine zatvora.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak