7 znakova da ste u vezi sa dečakom, a ne pravim muškarcem

Story 12.09.2017 15:39
7 znakova da ste u vezi sa dečakom, a ne pravim muškarcem


Ako vaš partner poseduje ovakve osobine, ne računajte na zajedničku budućnost!Svaka veza iziskuje trud, rad i odgovornost prema partneru. No, kada to nije obostrano vreme je da se zapitate s kakvom ste zapravo osobom u vezi. Stoga vam donosimo sedam znakova koji ukazuju na to da ste u vezi s nezrelom i detinjastom osobom. 

1. Ne sprovodi planove u dela

Važan deo na početku svake veze je odlazak na sastanke i vreme koje ste rezervisali samo za vas dvoje. No, ako vaš partner često priča o velikim idejama i planovima koje ima za vas, a one se na kraju baš uvek izjalove, vreme je da dobro razmislite želite li nastaviti vezu s takvom osobom na čiju reč ne možete računati.

2. Odbija definisati vezu

Ovde je reč o vrlo važnom razgovoru. Želite znati tačan status vaše veze, te kakva je vaša zajednička budućnost, odnosno vredi li se dublje upuštati u vezu. No, ako vaš partner ne želi uopšte da priča o tome, to  zapravo tačno pokazuje nivo njegove nezrelosti i neozbiljnosti.

3. Ne prihvata odgovornost

Postoje ljudi koji jednostavno odbijaju prihvatiti bilo kakvu odgovornost za svoja dela. Još uvek nisu svesni da su sada odrasle osobe koje ne mogu više pobeći od odgovornosti. Ako ste u vezi s osobom koja nikad u životu nije bila kriva ni za šta, dobro razmislite vidite li budućnost s takvim partnerom.

4. Ne zna s novcem

Samo zato što vaš partner ima posao i redovnu platu ne znači da je financijski odgovorna osoba. Ako on tu platu odluči potrošiti na sebe i na nepotrebne stvari umesto da podmiri razne troškove i račune, šanse su da je reč o vrlo neodgovornoj i nezreloj odrasloj osobi. 

5. Ne mari za vaša osećanja

Sebična osoba koja ceni samo vlastita osjećanja nije dobar partner. Veza bi trebalo da bude ravnopravno partnerstvo, a ako se vaša osećanja nikad ne uzimaju u obzir, onda ste definitivno u vezi s nezrelom osobom. Najbolje je da se maknete od takvog toksičnog i sebičnog ponašanja.

6. Reaguje detinjasto, a ne logično

Najveća razlika između odrasle i nezrele osobe je u njihovom načinu reagovanja kada se suoče s različitim situacijama. Pogotovo ako je reč o komuniciranju kada im nešto smeta. Smiren, zreo razgovor s partnerom je nešto što odrasle osobe normalno rade, a ne lupaju nogom o pod ili ih svaka sitnica uvredi kao što je slučaj s detinjastim osobama. 

7. Imate osećaj kao da mu stalno zanovetate

Čujete samu sebe kako zanovetate, no ne možete prestati. Imate osećaj da ako partnera na nešto ne podsetite da oni to nikad neće napraviti. Nije vaša krivica ako se partner ne želi uozbiljiti, no onda je vreme da prestanete da zanovetate i da promenite situaciju u kojoj se nalazite.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak