Ovo je hirurg koji je jutros upucao glumicu: Srđan verio Ivanu, a ovako je pisao o njoj

Kurir 07.09.2017 14:44
Ovo je hirurg koji je jutros upucao glumicu: Srđan verio Ivanu, a ovako je pisao o njoj


Srđan Cvetanović (59), specijalista plastične i rekonstruktivne hirurgije sa VMA, pucao je rano jutros u svoju devojku, mladu glumicu Ivanu Panzalović (30), a potom iz istog pištolja presudio sebi.Prema prvim i neproverenim informacijama, Ivana i Srđan navodno su se verili početkom avgusta ove godine, a u vezi su od aprila.

Cvetanović je na svom Fejsbuk 12. aprila ove godine obelodanio vezu sa Ivanom, dok je i ona delila uzbuđenje, pa ispod pomenutog posta ostavila komentar da u to ime "zaliva sa njom". 

Nedugo potom, 7. avgusta, par je objavio veridbu, a usledile su čestitke Srđanovih brojnih prijatelja, dok je, s druge strane, bilo i onih koji su bili zatečeni doktorovom odlukom da se ženi.

Ipak, Cvetanović je sve komentare osude odbacio rečima da je ona "žena njegovih snova", da je posebna, kao i da je "možda i luda, ali čarobna".

Podsetimo, jutros oko 4 sata, Srđan je prvo pucao u Ivanu, a potom sebi u glavu! On je od povreda preminuo na licu mesta, dok je Ivana prevezena na VMA.

Pucnjavi je, kako tvrde komšije, prethodila svađa.

Cvetanović je, kako je navedeno u biografiji na njegovom sajtu, autor više od 100 radova iz oblasti rekonstruktivne hirurgije, hirurgije urođenih anomalija, hirurgije šake i estetske hirurgije. Bio je međunarodno poznat hirurg koji je operisao i učio na poziv brojnih klinika širom sveta – u Italiji, Kanadi, Grckoj, Rusiji, Sjedinjenim državama i Brazilu. Estetsku i plastičnu hirurgiju je u više navrata usavršavao u Brazilu, Japanu, Francuskoj, a hirurgiju šake u Velikoj Britaniji.

IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak