Dobro razmislite pre farbanja

Novosti 06.09.2017 20:38
Dobro razmislite pre farbanja


Najčešća greška koju devojke prave kada se vrate sa mora je to što odjednom vide sebe kao plavuše. Vrate se preplanule, izbledelih podočnjaka i svetlijih krajeva, pa misle da je vreme da se ofarbaju u plavoAko ste odlučili da promenite boju kosu, samo da biste nešto menjali u svom životu, pokušajte da prvo izbrojite do deset, pa tek onda sednete u frizersku stolicu. U protivnom, izvesno je da ćete se već sutradan pokajati što ste se pojavili vatreno-crveni ili izblajhani.

Frizer Mirjana Popović savetuje da dobro razmislite koju boju želite i procenite da li će vam stajati, jer ne stoje sve nijanse svima.

- Najčešća greška koju devojke prave kada se vrate sa mora je to što odjednom vide sebe kao plavuše - kaže Popovićeva. - Vrate se preplanule, izbledelih podočnjaka i svetlijih krajeva, pa misle da je vreme da se ofarbaju u plavo. Ali taman ten brzo izbledi, umor se vrati, a blanš ostaje. Zato je važno da, u slučaju drastičnih promena boje i frizure, razmislite koliko će vam to dobro stajati. Razmislite da li vam ide uz obrve, ten, stil šminkanja i oblačenja. I koliko ste spremni na obaveze. Jer plava ili vatreno-crvena zahtevaju da na svake tri nedelje ponovo sednete u frizersku stolicu, kako vam kosa ne bi izgledala neuredno.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak