6 modnih kombinacija bez haljine za elegantan izgled

Mogu Ja To Sama 06.09.2017 19:09
6 modnih kombinacija bez haljine za elegantan izgled


Haljine jesu najženstveniji i najelegantniji komad garderobe, ali to ne znači da su rezervisane za svaku pripranicu lepšeg pola.Postoje žene koje jednotavno ne vole suknje i haljine, u njima se ne osećaju prijatno i retko kad ih nose.

Koje je njihovo rešenje za svečane prilike kada treba da izgledaju skockano i elegantno?

Imamo čak 6 varijanti koje možete obući i izgledati kao devojka od milion dolara.

1. Žensko odelo na golu kožu

Žensko odelo je među poznatim divama već sezonu-dve itekako popularno, pa ćete ih vrlo često videti u ovoj kombinaciji i na crvenom tepihu. Vrlo često ćete i videti sako obučen direktno na golu kožu, bez košulje ili bluze. Tako poznate dive som izgledu daju i jednu seksi notu.

 

2. Odelo sa šortsem

Ako želite da poažete noge, a da to ne uljučuje mini suknju ili kratku haljinu, dobar izbor će biti odelo sa šortsem.

3. Ženski smoking

Poslednjih par sezona među poznatim divama vlada opšta pomama za žensim smokingom. Sve je pokrenula Angelina Jolie kada se na dodeli BAFTA nagrada u Londonu ove godine pojavila baš u takvoj kombinaciji.

4. Pantalone + košulja

Ako niste ljubitelj suknji i haljina, elegantne pantalone od kvalitetnog materijala će uvek biti dobar izbor. Uparite ih sa lepršavom bluzom ili košuljom i spremne ste!

5. Odelo u boji

Odela generalno su uvek dobar izbor - nosile ga bez ili sa bluzom ispod sakoa. Ipak, ona u jarkim bojama su zaista nešto posebno. Iako crno spada u klasiku, dobro skrojeno odelo u jarkoj boji će učiniti da se svi za vama okrenu!

6. Kombinezon 

Kombinezoni već nekoliko sezona nerikosnoveno vladaju modnom scenom. Poznate dive ih gotovo ne skidaju, a crni klasični kombinezon preti da svrgne s trona malu crnu haljinu. Kvalitetan materijal i dobro skrojen kombinezon u kombinaciji sa visokim štiklama će učiniti čudo za vaš izgled.

Možete vi to same!


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak