Devojka princa Harija prvi put progovorila o njihovoj vezi: Jako smo srećni i zaljubljeni!

Stil magazin 06.09.2017 18:28
Devojka princa Harija prvi put progovorila o njihovoj vezi: Jako smo srećni i zaljubljeni!


Iako su posle nekoliko meseci šuškanja, vezu potvrdili još prošle godine u novembru, princ Haru (32) i njegova devojka Megan Markl (36) i dalje izbegavaju zajedničko pojavljivanje u medijimaZvezda serije "Odela" u intervjuu za Veniti Fer sada je po prvi put progovorila o njihovoj ljubavi. Glumica je napokon iskreno priznala da joj je princ dečko kao i da su jako zaljubljeni.

- Sigurna sam da će doći trenutak kada ćemo morati predstaviti se i pojaviti zajedno na nekom događaju, ali nadam se da ljudi razumeju da je ovo sada naše vreme. Ovo je za nas. Poseban je osećaj znati da nešto imamo samo nas dvoje. Srećni smo i to je najbitnije - rekla je. 

Megan i princ dosad su u javnosti viđeni samo u nekoliko navrata. Glumica je bila podrška Hariju na polo utakmici u maju, a zajedno su bili na venčanju njegovog prijatelja Toma Inskipa. 

Par uglavnom ima svoje tajne oaze na koje putuju. 

Megan priznaje da joj nije bilo svejedno kada je njihova veza bila glavna tema medija. Nakon što se morala suočiti sa raznim medijskim napisima o svom životu, zaključila je da osobe njoj bliske znaju ko je ona, a da je ostali ne zanimaju. 

Iako je nagovestitila  da je u skoroj budućnosti moguća veridba, svoju će ljubavnu priču ipak držati što dalje od svetla reflektora.IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak