Sve je spremno za dolazak Tare i Jelene kući: Presrećni tata Novak priprema iznenađenje za svoju mezimicu

Gloria 05.09.2017 12:21
Sve je spremno za dolazak Tare i Jelene kući: Presrećni tata Novak priprema iznenađenje za svoju mezimicu


Jelena Đoković, supruga našeg najboljeg tenisera, je na svet u subotu uveče donela zdravu ćerku kojoj su presrećni roditelji dali ime Tara.Radosne vesti koje su u porodicu Đoković stigle u subotu veče usrećile su ne samo roditelje male Tare, već i bake, deke, tetku i ujake koji uveliko slave u Monte Karlu. Jelenin porođaj u kompleksu “Grejs Keli“, gde se i prvi put porodila, prošao je u najboljem redu, a mama se dobro oseća.

Uz nju je sve vreme bio Novak, čiji je prvi susret sa ćerkom protekao vrlo emotivno.

Od trenutka kada su Jeleni počele kontrakcije, Novak se nije odvajao od nje. Porođaj je prošao u najboljem redu i Jelena je već posle nekoliko sati mogla sama da funkcioniše. Doktori su istog trenutka Novaku doneli Taru a on je od uzbuđenja zaplakao. Suze radosnice na licu svog supruga raznežile su Jelenu, kao i sam prizor kako Novak drži njihovu ćerku u naručju – kaže izvor Blica koji se zatekao na licu mesta i dodaje:

Novak je čitavo veče proveo sa Jelenom i Tarom u apartmanu a fotografije naslednice poslao je porodici koja je srećne vesti čekala u njihovom stanu. Pre nekoliko dana Srđan i Dijana Đoković, kao i Novakovi braća Marko i Đorđe, stigli su u Monte Karlo, kao i Jelenini roditelji sa sestrom Marijom. Svi su s nestrpljenjem čekali Novakov poziv, a onda je usledilo slavlje.

Novak već shvata šta znači posebna veza oca i ćerke, o čemu su mu svi pričali.

Novak se nije odvajao od boksa u kojem je smeštena njegova naslednica i sve vreme ju je fotografisao. Kako je malo-malo želeo da je uzme u naručje, svi su ubeđeni da je na dobrom putu da je razmazi. Što se tiče imena, Novak i Jelena su ubrzo nakon saznanja da će dobiti devojčicu odlučili da se ona zove Tara. Ovo je kratko srpsko ime, a koje joj neće predstavljati problem gde god u svetu da odluči da živi, jer je lako čitljivo na svim jezicima – objašnjava izvor.

Prema njegovim rečima, Jelena će ubrzo izaći kući sa naslednicom, a Novak uveliko sprema iznenađenje.

Kako je porođaj prošao dobro, a mama i beba se odlično osećaju, u naredna dva dana Jelena bi trebalo da napusti bolnički kompleks. Novak za dolazak ćerke kući sprema iznenađenje, a u tome mu pomažu svi članovi porodice. Bake i deke su uveliko za Taru kupili sve što joj je potrebno.

Novak i Jelena imaju trogodišnjeg sina Stefana, a Tara je prva devojčica u porodici Đoković posle četiri muške generacije.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak