Madona se preselila u Lisabon: Život u vili iz 19. veka vrednoj 7.5 miliona evra

Hello 04.09.2017 23:14
Madona se preselila u Lisabon: Život u vili iz 19. veka vrednoj 7.5 miliona evra


Američka pevačica Madona se preselila u Lisabon jer njen jedanaestogodišnji sin pohadja školu portugalskog fudbalskog kluba Benfika, preneli su danas tamošnji mediji.-Madona više nije turista, već građanka Lisabona, naveo je portugalski časopis Vizao koji je objavio fotografije Madone (59) na ulicama glavnog grada Portugala.

Pevačica je nedavno kupila vilu u mestu Sintra, oko 30 kilometara od Lisabona. Mediji su preneli da je kuća iz 19. veka prodata za 7,5 miliona evra i da je u toku renoviranje koje bi moglo da traje nekoliko meseci. Madona će, dok traju radovi, biti u raskošnom hotelu.

Madonin sin Dejvid Banda, koji je prošao testove, živeće u internatu škole Benfike, a pevačica je odlučila da se preselili kako bi bila blizu njega.

Madona nije prva poznata ličnost koja je odlučila da se preseli u Lisabon, pre nje su to učinili glumci Džon Malkovič, Monika Beluči i Majkl Fasbinder.

Pevačica je 2006. godine usvojila dečaka Dejvida Bandu, a 2009. devojčicu Mersi Džejms iz Malavija. Ona je 1996. rodila ćerku Lurd iz veze s ličnim trenerom Karlosom Leonom, a 2000. sina Rokoa dok je bila u braku s britanskim rediteljem Gajom Ričijem.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak