Ovo je osumnjičeni za ubistvo na pumpi: Kristini (19) metak u glavu zbog 10.000 dinara

Kurir 22.08.2017 11:59
Ovo je osumnjičeni za ubistvo na pumpi: Kristini (19) metak u glavu zbog 10.000 dinara


Miloš Srebrić (35), osumnjičeni za ubistvo Kristine Kaplanović (19) uhapšen je u petak posle tromesečne istrage i potere.Viši sud u Beogradu odredio mu je pritvor, a on se sumnjiči se da je 25. maja prilikom pljačke pumpe u Velikom Mokrom Lugu ubio radnicu i tužilaštvo je protiv njega pokrenuo istragu.

Na teret mu se stavlja teško ubistvo, a pritvor mu je određen da ne bi uticao na svedoke, kao i da ne bi ponovio krivično delo. 

Ovo je osumnjičeni za ubistvo na pumpi: Kristini (19) metak u glavu zbog 10.000 dinara

Srebrić na licu ima beleg zbog čega mu je nadimak "Flekica", pa se pretpostavlja da je upravo zato i vezivao maramu preko lica tokom zločina u Velikom Mokrom Lugu.Inače, Srebrić je do sada nekoliko puta hapšen i osuđivan. U zatvoru je proveo osam godina zbog razbojništava, teških krađa i trgovine narkoticima. 

Podsetimo, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, raspisalo je novčanu nagradu za građane koji dostave relevantne informacije koje mogu dovesti do otkrivanja izvšrioca oružane pljačke pumpe u Velikom Mokrom Lugu.

Dva miliona dinara za osobu koja dostavi tačnu informaciju u vezi sa tim ubistvom, obezbedio je NIS.  

Kristina je preminula posle četvorodnevne borbe lekara da joj spasu život u Urgentnom centru. 

Napad se dogodio u četvrtak 25. maja oko 23 časa, kada je lopov upao na pumpu NIS petrola na auto-putu, na izlazu iz Beograda u pravcu ka Nišu, na kojoj su se nalazili nesrećna Kristina i još dvojica njenih kolega.  

U kasi je u tom trenutku bilo oko 10.000 dinara. Međutim, nervozni napadač je odjednom počeo da udara rukom u rame radnike i vitla pištoljem koji je iznenada opalio. Metak je završio u glavi nesrećne devojke. 

Kaplanovićeva je pala na pod, a kolege su pozvale Hitnu pomoć i policiju, dok je unezvereni lopov pobegao bez plena.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak