Užas kod Čačka: Devojčicu ranio topovski udar

Mondo 21.08.2017 18:54
Užas kod Čačka: Devojčicu ranio topovski udar


Devojčica (10) u Konjevićima kod Čačka teško je povređena kada je na porodičnom veselju u njenoj blizini aktiviran "topovski udar".Devojčici je od eksplozije teško povređen grudni koš, a povrede su opasne po život.

 Kako je ispričao očevidac, jedan od gostiju na porodičnom veselju, kome je prisustvovala i povređena devojčica, aktivirao je "topovski udar", eksplozivnu napravu koja se prilikom vojnih vežbi koristi za fingiranje eksplozije bombe, prenosi tabloid "Kurir".

"Odjeknula je strašna eksplozija. Ljudi koji su bili u blizini su popadali, a dete koje je bilo odmah pored mesta gde je "topovski udar" eksplodirao, skoro da nije davalo znake života", priča očevidac nesreće.

Povređena devojčica prebačena je u čačansku bolnicu. Lekari su utvrdili da su povrede koje su joj nanete opasne po život. Zbog teških povreda, iste večeri transportovana je u Beograd.

"Devojčica je primljena u Urgentni centar sa ozbiljnim povredama grudnog koša. Mi smo je zdravstveno zbrinuli, ali je zbog stanja u kom je bila lečenje moralo biti nastavljeno u Institutu za majku i dete u Beogradu. Koliko znamo, devojčica se uspešno oporavlja od povreda koje su vrlo ozbiljne", kaže Biljana Kočović, portparolka čačanske bolnice.


IzvorDodaj komentar
  Anonimni komentar
Ime:
Lozinka:
  Zapamti me na ovom računaru

Naslov:
Pošalji mi svaki odgovor na moj komentar
Pošalji mi svaki novi komentar na ovaj članak